Verhuur

Maandag 6 december 2021 | 3143 keer bekeken
Bewaar
Delen

Fietsverhuur

Ontdek de prachtige omgeving van Kampen op de fiets! Huur een fiets bij www.fietsverhuurkampen.nl en trek er sportief op uit! De nieuwste kwaliteitsfietsen staan voor je klaar: hippe stadsfietsen, comfortabele elektrische fietsen, handige bakfietsen of leuke kinderfietsen. 

Meer informatie

Bootverhuur

Wil je de waterrijke omgeving van Kampen ontdekken maar wel zelf aan het roer staan? Dat kan! Er zijn verschillende boten te huur. Vaar over de IJssel, door het Ganzediep of maak een rondje Reevediep/Drontermeer. Er zijn prachtige vaarroutes midden door de natuur. Vergeet daarbij natuurlijk niet van het prachtige stadsfront van Kampen te genieten! 

Meer informatie

E-chopper verhuur

Vergeet Solexen, Segways, scooters, brommers, elektrische fietsen en al het andere vervoer waarmee je ooit gereden hebt met vorige teamuitjes! De E-Chopper is namelijk de nieuwe revelatie op het gebied van moderne vervoersmiddelen!

Meer informatie

Skeltertrein verhuur

Een ware beleving voor jong & oud! De opvallende fietstrein bestaat uit een ‘locomotief’ met een aantal wagonnetjes erachter en is ideaal voor gezellige tochten of ludiek vervoer tussen twee locaties. Deze bijzondere vervoersvorm is perfect voor familiedagen en bedrijfsuitjes.

Meer informatie

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo