Openingstijden

Donderdag 14 maart 2024 | 21973 keer bekeken

Zin om te shoppen? Kampen heeft de langste winkelstraat van Nederland met leuke boetiekjes, trendy woonwinkels, hippe kledingshops en bijzondere speciaalzaken. Sla zeker de Geerstraat, Broederstraat en de Botermarkt niet over. Ook een bezoekje aan de weekmarkt op maandag of de versmarkt op maandag is de moeite waard. 

Kom gezellig winkelen in Kampen

Winkelen in Kampen

Wil je je voorbereiden op je shoppingtour in Kampen? Kijk dan op de winkelpagina. Je vindt op deze pagina bijna alle winkels in de hartelijke Hanzestad Kampen.

Winkelopeningstijden in Kampen

In Kampen kun je 6 dagen per week winkelen en 7 dagen per week je dagelijkse boodschappen doen. Op vrijdagavond is de koopavond. De winkels zijn dan tot 21.00 uur geopend. 

Maandag:  13.00 - 18.00 uur (sommige grote winkels openen eerder)
Dinsdag tot en met vrijdag:  9.30 tot 17.30/18.00 uur

Vrijdag koopavond: 18.00 - 20:00/21:00 uur
Zaterdag:  09.30 - 17.00 uur.
Zondag: zijn de supermarkten geopend

 

Tijd voor koffie, lunch, borrel of diner?

In de Oudestraat vind je fijne koffiezaken als De Eenhoorn, Lunchroom 't Trappetje, Holland, meer dan pannenkoeken en nog veel meer pareltjes. En ook op de Plantage en de Botermarkt, twee sfeervolle pleinen in het midden van de binnenstad, geniet je in het zonnetje van een koffie of lekkere lunch. Kijk hier voor een overzicht van de terrassen en horecazaken in de Oudestraat, de Geerstraat, de Plantage, de Botermarkt en de IJsselkade.

Naar de markt

Maandagmarkt

Iedere maandagochtend van 8.30 tot 12.30 uur is er in Kampen een gezellige markt op de Nieuwe Markt en de Burgwal. Je bent hier op het juiste adres voor groente, fruit, vis en andere dagelijkse boodschappen. Bezoek ook één van de stoffenkramen en kledingkramen op de sfeervolle markt.

Zaterdagmarkt

Iedere zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur is er een levensmiddelenmarkt op de Nieuwe Markt in Kampen.

Vrijdagmarkt in IJsselmuiden 

In IJsselmuiden kun je iedere vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.30 uur terecht op de warenmarkt op het Markeresplein.

 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo