Arrangementen

Dinsdag 7 december 2021 | 2133 keer bekeken
Bewaar
Delen

Samen cultuur snuiven!

Kampen heeft cultureel gezien veel te bieden en dat is leuk om samen te ontdekken. Ontdek de Hanzestad Kampen met een ervaren gids, bezoek één van de musea, ga samen naar de bioscoop of het theater. Kortom, laat je verrassen en ontdek cultureel Kampen!

Verder lezen

Samen bootje varen!

Geniet samen vanaf het water van het mooiste stadsfront van Nederland en de prachtige waterrijke omgeving van Kampen. Maak een mooie rondvaart, huur een bootje of kano of ga langer op avontuur met de schepen van de Bruine Vloot. 

Verder lezen

Samen culinair genieten!

Er gaat niks boven culinair genieten met familie of vrienden. Lekker bijkletsen, ontspannen in het weekend of een feestje vieren? In Kampen zijn er tal van culinaire arrangementen te boeken bij verschillende leuke restaurants en bars. We zetten alle mogelijkheden voor je op een rij en we verzekeren je...het wordt moeilijk kiezen tussen al het leuks en lekkers! 

Samen culinair genieten!

Samen actief bezig zijn!

Samen is leuker! Kom naar Kampen en geniet van de vele mogelijkheden om samen actief aan de slag te gaan. Van super sportief tot heerlijke recreatief, in de stad, op het water, in de natuurlijke omgeving...er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Hieronder zetten we alle sportieve uitjes voor je op een rij. Dat wordt moeilijk kiezen!  

Verder lezen

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo