Arrangementen

Donderdag 14 maart 2024 | 9455 keer bekeken
Panorama kampen

Aantrekkelijke Openbaar Vervoer arrangementen

Een bezoek aan Hanzestad Kampen is de moeite waard. Kampen is goed bereikbaar met de trein en de bus. Boek een dagretour met de trein of de bus en ontdek de skyline langs de rivier de IJssel, de gezellige uitgaansgelegenheden, een gevarieerd winkelaanbod en nog veel meer! Op deze pagina vind je hele aantrekkelijke OV arrangementen. 

Verder lezen
Sigaren van de Olifant

Samen cultuur snuiven!

Kampen heeft cultureel gezien veel te bieden en dat is leuk om samen te ontdekken. Ontdek de Hanzestad Kampen met een ervaren gids, bezoek één van de musea, ga samen naar de bioscoop of het theater. Kortom, laat je verrassen en ontdek cultureel Kampen!

Verder lezen
Historisch zeilschil

Samen bootje varen!

Geniet samen vanaf het water van het mooiste stadsfront van Nederland en de prachtige waterrijke omgeving van Kampen. Maak een mooie rondvaart, huur een bootje of kano of ga langer op avontuur met de schepen van de Bruine Vloot. 

Verder lezen
Desserts

Samen culinair genieten!

Er gaat niks boven culinair genieten met familie of vrienden. Lekker bijkletsen, ontspannen in het weekend of een feestje vieren? In Kampen zijn er tal van culinaire arrangementen te boeken bij verschillende leuke restaurants en bars. We zetten alle mogelijkheden voor je op een rij en we verzekeren je...het wordt moeilijk kiezen tussen al het leuks en lekkers! 

Samen culinair genieten!
Avonturenbos

Samen actief bezig zijn!

Samen is leuker! Kom naar Kampen en geniet van de vele mogelijkheden om samen actief aan de slag te gaan. Van super sportief tot heerlijke recreatief, in de stad, op het water, in de natuurlijke omgeving...er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Hieronder zetten we alle sportieve uitjes voor je op een rij. Dat wordt moeilijk kiezen!  

Samen actief zijn

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo