Samen actief bezig zijn!

Donderdag 10 maart 2022 | 1970 keer bekeken

Samen is leuker! Kom naar Kampen en geniet van de vele mogelijkheden om samen actief aan de slag te gaan. Van sportief tot recreatief, in de stad, op het water, in de natuurlijke omgeving...er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Hieronder zetten we alle sportieve uitjes voor je op een rij. Dat wordt moeilijk kiezen!  

Ontdek de stad, het water en de natuurlijke omgeving

Citygolf

Urban Golf, Streetgolf, Citygolf; het is maar hoe je het noemen wilt! Alles komt op hetzelfde neer, want we gaan golfend door de prachtige binnenstad van Kampen. Ligt de green er mooi bij vandaag? We hebben geen flauw idee! En dat is nou juist het mooie van citygolf, je weet nooit wat je tegenkomt!

De route is uitgestippeld, de scoreboekjes zijn gedrukt en de (aangepaste) midgetgolf ijzers zijn klaar voor gebruik. Met een soft golfbal trekken jullie de 9 -holes tellende golfbaan door de binnenstad van Kampen over op jacht naar birdies en misschien af en toe wel een strakke hole-in-one. Staat er een fiets in de weg? Dikke pech, want deze mag je volgens de speciale spelregels niet verplaatsen!

Ideaal voor een dagje Kampen! Al te spelen vanaf 2 personen en makkelijk uit te breiden met een ontvangst!

Activiteit: €8,- per persoon
Kijk voor meer informatie op www.kamperevents.nl

 

Kamper Uientocht 

Zijn jullie op zoek naar een gezellig en actief uitje in de historische binnenstad van Kampen? Een soort stadstocht 2.0?! Met de Kamper Uientocht heb je precies gevonden waar je naar op zoek bent! Een ware competitieve fotosafari waarbij teamwork, communicatie & goed overwogen keuzes belangrijk zijn!

De dag wordt goed begonnen met een heerlijk kopje koffie of thee en appelgebak. Na het ontvangst staat de groep, die in meerdere teams zal worden opgedeeld, een spannend en avontuurlijk spelconcept te wachten!

Ieder team krijgt een digitale camera mee en moet de oude binnenstad van Kampen in om zo veel mogelijk in het boek afgebeelde foto’s na te maken. Sommige foto’s lijken best gemakkelijk te vinden, maar pas op! Lastige plekken zijn meer punten waard, maak dus met elkaar verstandige keuzes en haal zo veel mogelijk punten in dit spel waarin snelheid, precisie en een oplettend oog van groot belang zijn! 

Na afloop worden de foto’s bekeken en worden de punten uitgedeeld, wie heeft de hoogste score? Met al deze foto's heb je een leuk terugdenken aan een geslaagd uitje in de Kamper binnenstad!

Activiteit: €15,- p.p.  incl. btw op basis van minimaal 12 personen | tijdsduur +/- 2,5 uur | incl. ontvangst met koffie/thee en gebak
Kijk voor meer informatie op www.kamperevents.nl

 

GPStocht & Spel: Kamper Uien

Tijdens de Kamper Uientocht leren jullie de stad Kampen op een hele andere manier kennen. Gewapend met een GPS en een mobiele telefoon zullen jullie middels diverse aanwijzingen een Kamper Ui op moeten lossen. Door het interactieve karakter zal het fanatisme met de minuut stijgen. Tijdens het spel worden hints en tussenstanden verstuurd naar de teams waardoor de spanning behoorlijk oploopt!

Activiteit: vanaf €16,50 p.p. incl. btw | incl. begeleiding | tijdsduur +/- 2,5 uur | incl. koffie/thee/fris en fris en versnapering voor onderweg.
Kijk voor meer informatie op www.kamperuitjes.nl

 

De Nieuwe Toren

De Nieuwe Toren, misschien wel het bekendste monument van Kampen, is vanaf nu op afspraak te beklimmen! Om over heel Kampen heen te kunnen kijken moet je eerst alle 163 traptreden van dit ca. 65 meter hoge meesterwerk betreden. Boven kun je, met de wind door de haren, genieten van het beste uitzicht van heel Kampen. Uiteraard vertellen wij ook graag meer over de historie van deze bijzondere toren! 

Activiteit: Beklimming Nieuwe Toren met rondleiding | €3,- p.p. incl. bw (minimale besteding €25,-
Activiteit: Stadswandeling met stadsgids & beklimming Nieuwe Toren | €8,- p.p. incl. btw op basis van minimaal 10 personen
Activiteit: Kamper Uientocht incl. beklimming Nieuwe Toren | €25,- p.p. incl. btw
Kijk voor meer informatie op www.kamperevents.nl

 

Solexrijden

De Solex zou bijna vergeten zijn in Nederland, maar tegenwoordig duikt hij overal weer op! De aparte ‘snorfiets’ uit Frankrijk van de jaren ’60 & ’70 zal voor veel mensen herkenbaar zijn! 

We beginnen met een kopje koffie of thee en appelgebak op café ‘t Ponton, een schitterende locatie aan de IJssel, in het centrum van Kampen. Na een korte uitleg krijgt iedereen de welbekende leren jas aan en maken we een nostalgische groepsfoto. Onder begeleiding rijd je een prachtige tocht langs de kronkels van de IJssel, waar onderweg uiteraard tijd is voor een drankje. Een bijzondere beleving!

Activiteit: €49,95,- incl. btw vanaf 15 personen |  tijdsduur +/- 2 uur | Incl. koffie/thee/appelgebak | 1 consumptie onderweg | incl. jas, begeleiding, route & pechhulp
Kijk voor meer informatie op www.kamperevents.nl

 

Mollenjacht

Elk jaar hebben miljoenen mensen dezelfde vraag en bij de koffieautomaat gaat het nergens anders meer over! We hebben het natuurlijk over de televisiehit ‘Wie is de mol’? Bij Kamper Events bieden we je de mogelijkheid om het zelf te spelen, ook met kleine groepen, in het mooie Kampen! 

Jullie worden midden in de binnenstad ontvangen door onze eigen Art Rooijakkers, die jullie in besloten sfeer verteld of je een mol of een kandidaat bent. Daarna begint het feest pas echt! Laat zien hoe goed jij je vrienden of collega’s kent in dit adrenaline verhogende spelconcept! Ook leuk en goed te spelen voor kleine teams, vriendengroepen en gezinnen!

Activiteit: €25,- p.p. incl. btw | tijdsduur +/- 2,5 uur | incl. 1 consumptie | op basis van een minimumaantal van 8 personen
Kijk voor meer informatie op www.kamperevents.nl

 

Archery Tag

Voor de liefhebbers van lasergames & paintball gecombineerd met een beste scheut boogschieten bieden wij vanaf het voorjaar 2017 aan: Archery Tag, oftewel boogschieten...op elkaar! Bewapend met een speciale boog, aangepaste pijlen en een veiligheidsmasker stap je onze arena in. Verberg jij je achter onze opblaasbare obstakels of ben je meer van het uitlokken? 

Dit spannende uitje kan op diverse in- & outdoor locaties gespeeld worden in groepen vanaf 10 personen en kan desgewenst worden gecombineerd met andere activiteiten of catering. 

Activiteit: vanaf 10 personen: € 20,- per persoon | inclusief begeleiding
Kijk voor meer informatie op www.kamperevents.nl

 

Bumperbal

Bumperbal is een bijzondere en gave activiteit waarbij jij je volledig uit kunt leven! Het opblaasbare balpak beschermd je tegen valpartijen; je kunt er namelijk mee lopen, springen, vallen en botsen zonder dat je iets voelt! We sluiten af met het bekende bumpervoetbal, wedden dat de energie op is aan het eind?  Leuk om te spelen, maar ook voor de toeschouwers een activiteit bij uitstek!

Activiteit: vanaf 10 personen € 20,- per persoon | inclusief begeleiding | inclusief 1 consumptie
Kijk voor meer informatie op www.kamperevents.nl

 

Abbert Experience

Op de volledig ingerichte survivalbaan midden in het bos, nabij Kampen, draait het om fysieke inspanning, denkvermogen, precisie, maar vooral ook plezier! De recentelijk aangelegde survivalbaan wordt volledig omgetoverd tot het strijdtoneel van uw teams, in een ware competitie strijden beide teams voor de winst.

Dit 2,5 uur durende concept is voor alle bezoekers een leuk en actief uitje! Eventueel uit te breiden met een goed verzorgde barbecue of andere catering.

Activiteit: €22,50,- p.p. incl. btw op basis van minimaal 12 personen | tijdsduur +/- 2,5 uur | inclusief 1 consumptie
Kijk voor meer informatie op www.kamperevents.nl
 

Expeditie Robinson

Tijdens expeditie Robinson neemt u het op tegen uw vrienden of collega’s. Wie weet boven zichzelf uit te stijgen en te winnen onder zware omstandigheden? Om het spel te overleven is niet alleen een fysieke topconditie een vereiste, ook wordt het brein flink op de proef gesteld. Een echte Robinson beschikt over verschillende kwaliteiten zoals teamwork, leiderschap, technisch en tactisch inzicht en moet tot het gaatje durven te gaan! Durf jij dat aan?

Expeditie Robinson bestaat o.a. uit de volgende activiteiten: Vuur maken/Tangram puzzel/Kokosnoot stoten/De eetproef/Katapult bouwen/Boogschieten/Evenwichtsproef/Stormbaan challenge/Brugspel/Touwtrekken/De rekenproef

Activiteit: €25,- p.p. incl. btw op basis van minimaal 15 personen  |  tijdsduur +/- 3,5 uur | incl. ontvangst met koffie/thee en 1 consumptie
Kijk voor meer informatie op www.kamperuitjes.nl of www.kamperevents.nl

 

GPS Stadsspel door Kampen

Het GPS stadsspel is een leuke en actieve manier om de stad beter te leren kennen. Actiever dan een gewone wandeltocht maar voor iedereen haalbaar. De deelnemers kiezen zelf hun route en door de opdrachten onderweg is er af en toe een rustmoment om weer even bij te komen, lichamelijk dan.

Gewapend met een GPS en een Quiz gaan de deelnemers in teams op pad. Kies zelf je quiz: een moordspel, tandemtocht, kunstdeal of pelgrimscode. Langs de mooiste plekken in de stad Kampen gaan jullie op zoek naar aanwijzingen welke onderweg verdiend kunnen worden. Het komt aan op slim spelen, samenwerken en snelheid. Met de verdiende aanwijzingen is het mogelijk de cijfercode van de laatste kist te kraken. Hoop maar dat je de eerste bent!

Activiteit: te boeken vanaf €13,50 p.p. incl. btw  | tijdsduur +/- 2,5 uur | incl. ontvangst met koffie/thee | 1 consumptie onderweg | begeleiding en gebruik materialen
Kijk voor meer informatie op www.kamperuitjes.nl.

 

City Codekraker Kampen

Bij City Codekraker draait alles om de klok! Lukt het de deelnemers de opdrachten te volbrengen en daarmee de aanwijzingen te bemachtigen? De opdrachten staan opgesteld in het centrum van Kampen maar die mogen ze eerst zelf gaan zoeken. De opdrachten zitten veilig achter slot en grendel, eerst een sleutel verdienen dus! Samenwerken en tactisch spelen zijn zeker een vereiste, maar kunnen de deelnemers omgaan met de tijdsdruk? City Codekraker is een verrassend spel met leuke breinbrekers en interessante opdrachten waarbij samenwerken en competitie volop aanwezig zijn.

Activiteit: te boeken vanaf €13,50 p.p. incl. btw | tijdsduur +/- 1,5 uur | begeleiding en gebruik materialen
Kijk voor meer informatie op www.kamperuitjes.nl
 

Zeilen

Kampen heeft de eer het mooiste stadsfront te hebben van Nederland. Een perfecte uitvalsbasis omdat middels zeilen te ontdekken! En wat is er mooier om dat stadsfront vanaf het water te bekijken? Naast het mooie stadsfront heeft ook de natuur rondom Kampen veel te bieden. Het landschap IJsseldelta, waarin de Hanzestad ligt, wordt niet voor niets “Nederland in het klein” genoemd. Reden genoeg voor een fijne rondvaart of zeiltocht op het water. Zeilen staat garant voor de nodige teambuilding en gezelligheid, deze start zodra u aan boord stapt.

Activiteit: tijdsduur tochten vanaf 1 uur | kijk voor meer informatie op www.kamperuitjes.nl of www.naupar.com

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo