Bootverhuur

Donderdag 6 juni 2024 | 4580 keer bekeken

Wil je de waterrijke omgeving van Kampen ontdekken maar wel zelf aan het roer staan? Dat kan! Er zijn verschillende boten, kano's en supboards te huur. Vaar over de IJssel, door het Ganzediep of maak een rondje Reevediep/Drontermeer. Er zijn prachtige vaarroutes midden door de natuur. Vergeet daarbij natuurlijk niet van het prachtige stadsfront van Kampen te genieten!     

Bootje huren

Vanaf café ’t Ponton stap je aan de rand van de binnenstad van Kampen op één van de schitterende boten van Kamper Events!

Aluva 500

De Aluva V500 is een 5,5 meter lange aluminium sloep, voorzien van een console (dus met stuur), kussens en drinkbekerhouders. De boot is perfect voor een langere tocht naar de Vogeleilanden, het theehuis in Zalk of door de prachtige IJsseldelta met zwemmogelijkheden, de sloep is gemakkelijk te besturen voor alle kapiteins van minimaal 21 jaar. Door de 8PK motor mag u deze boot ook zonder vaarbewijs besturen.

Vlet

De Vlet is door de comfortabele zitzakken een ideale boot om met mooi weer het Ganzendiep, het Reevediep of het mooiste stadsfront van Kampen te verkennen. De boot is ideaal voor gezinnen en vriendengroepjes die lekker willen varen en ergens een duik willen nemen. De boten beschikken over een 4PK buitenboordmotor en mogen zonder vaarbewijs bestuurd worden. 

Klik hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

Reserveer en boek een bootje

Kanoverhuur

Rondom Kampen zijn er prachtige kanoroutes die je kunt varen. Geniet van de waterrijke omgeving, het wijdse uitzicht, de vele vogels. Vanuit de kano beleef je de natuur van dichtbij. Je kunt zelf een route samenstellen of de gevorderde kanoroute Kampereiland en Zwarte Meer volgen. Een aanrader! 


Kanoverhuur Van de Streek
Buitendijks, Noordeinde, 06-41179077

Skonenvaarders
Reeveweg 2, Kampen (Drontermeer)


Zeediekhoeve (nabij het Ganzediep) 
Kamperzeedijk 153, Genemuiden, 06-53791357

Supverhuur

Huur een professioneel supboard en geniet van het prachtige Ganzendiep. De supboards zijn ook in backpacks mee te nemen om te varen op een eigen plek naar keuze. Denk hierbij aan het Ganzendiep, Reevediep, het Drontermeer of het Veluwemeer. Je kunt de supboards per uur, per dag, meerdere dagen of zelfs een hele vakantie huren. 

Supverhuurkampen 
06-30777788
Branderdijk 10, Grafhorst 

Ontdek Supverhuur Kampen op Facebook & Instagram

sup sup

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo