E-chopper verhuur

Zondag 2 april 2023 | 2256 keer bekeken
Bewaar
Delen

Vergeet Solexen, Segways, scooters, brommers, elektrische fietsen en al het andere vervoer waarmee je ooit gereden hebt met vorige teamuitjes! De E-Chopper is namelijk de nieuwe revelatie op het gebied van moderne vervoersmiddelen!

Ontdek de omgeving op een E-Chopper

Bij Kamper Events hebben we tien E-Choppers in eigen beheer. Kom je met een grote(re) groep? Geen enkel probleem, via onze partners regelen we gemakkelijk meerdere E-Choppers of andere vergelijkbare voertuigen. 

Startlocatie

De startlocatie is aan de Ambachtsstraat 29B in Kampen.

Mogelijkheden

3 uur – € 35 
Kies zelf je gewenste starttijd, vanaf het startmoment staat de E-Chopper volledig tot jouw beschikking voor een mooie route. Onderaan deze pagina vind je de mogelijkheden voor een leuke route. De actieradius is ongeveer 40 kilometer.

Hele dag – € 42,50
Wil je nou rustig uit eten, gezellig lunchen in Elburg of naar een strandpaviljoen in de omgeving van Kampen, maar dan zonder enige tijdsdruk? Reserveer de E-Chopper dan voor de hele dag. Je spreekt met ons een tijd af om de E-chopper op te halen en weer terug te brengen en voor de rest van de dag ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Houd er wel rekening mee dat de actieradius hetzelfde blijft, ongeveer 40 kilometer.

Online reserveren en boeken

Boek hieronder direct jouw e-chopper tour. Heb je een vraag? Bel of app met Kamper Events 038 303 16 21 of mail naar info@kamperevents.nl

Boek direct jouw e-chopper tour

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo