Stads agenda

  • Alle
07
november
2021

Bockbier Vaartocht

Proef zes bockbieren en drie heerlijke bijpassende hapjes

14:00 - 17:00
Het is weer herfst en dan is het tijd om te genieten van bockbieren. De Veerman van Kampen vaart op zondag 7 november uit om samen met jullie te genieten van bockbieren en bijpassende hapjes. De proeverij wordt begeleid door leden van het Biergilde van Campen. De bieren zijn geselecteerd door François van de Actie Slijter, André van De Kamper Slijter en Mark van Slijterij Post.

Wil jij genieten van lekkere bockbieren en heerlijke hapjes? Opgeven kan via www.deveermanvankampen.nl. De kosten bedragen € 27,50 per persoon (6 proefglazen, 3 hapjes en varend genieten van al het moois dat de IJsseldelta in de herfst te bieden heeft). Inloop vanaf 13.30u, vertrek 14.00u en terugkomst om 17.00u.
Lees verder
10
december
2021

Weihnachtsoratorium

Uitgevoerd door concertkoor Immanuel

20:00 - 22:00
Concert door concertkoor Immanuel in de sfeervolle en historische Buitenkerk. Een uitvoering van het Weihnachtsoratorium. Welkom!
Lees verder
19
december
2021

Classical Christmas met Jan Vayne en The Bach Choir & Orchestra

Ervaar het ultieme kerstgevoel

16:00 - 18:00
Jan Vayne & The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands o.l.v. dirigent Pieter Jan Leusink

Het ultieme kerstgevoel
Geniet van een onvergetelijk kerstconcert met het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands samen met pianist Jan Vayne op de vleugel. Het koor brengt tedere muziek met melancholische klanken tot kerstklassiekers van wereldberoemde componisten. Een programma met een mooie opbouw en prachtige hoogtepunten. Tijdens dit concert weten de musici de ware kerstgedachte aan u over te brengen.

Jan Vayne
De pianovirtuoos zorgt voor ontroerende momenten tijdens het kerstconcert. Wars van vaste gewoonten of muzikale dogma’s improviseert hij er lustig op los. Wees getuige van de indrukwekkende interactie tussen deze uitzonderlijke pianist en The Bach Orchestra of the Netherlands. Puur, warm en sfeervol in de dagen voor kerst!

Kaarten kan je bestellen via: www.klassieke-concerten.nl of tel: 0900-8191 | Locatie: Bovenkerk Kampen
Lees verder
31
december
2021

Toeristisch Magazine Kampen

Blader het magazine hier online alvast even door!

09:14 - 09:14
De zomer is in Kampen extra goed begonnen met de lancering van het ‘Toeristisch Magazine Kampen’. Ben je van plan Kampen te bezoeken? Blader het magazine hier online alvast even door. Dit magazine laat zien hoe mooi en hartelijk Hanzestad Kampen is, wat er allemaal te ontdekken valt op het gebied van cultureel (nautisch) erfgoed, welke evenementen er jaarlijks georganiseerd worden en hoe veelzijdig de natuurlijke omgeving is. 

Liever een papieren versie? Dat kan ook! Je kunt een exemplaar afhalen bij de volgende Tourist Info Punten in de stad:

Tourist Info: De StadskazerneOudestraat 238, 8261 CB Kampen

Tourist Info: Readshop BosOudestraat 41-43, 8261 CD Kampen

Nog even dit: Hoe prachtig en mooi Kampen er ook uitziet op papier. Er gaat niks boven een bezoekje aan deze eeuwenoude Hanzestad. Van harte welkom in Kampen! 

Lees verder
31
december
2021

Stadswandeling

Ontdek Kampen met een ervaren stadsgids

14:00 - 15:30

Leuk en interessant: Hanzestad Kampen verkennen met een stadsgids. Of je nu woont in Kampen of Kampen bezoekt. Maak kennis met het historische verleden van onze prachtige binnenstad.

Ga mee op ontdekkingstocht door Hanzestad Kampen

Onze gidsen leiden je langs de mooiste plekjes van de stad. 
Geef je op via: TouristinfoKampen@gmail.com.  

  • Op vrijdag om 14.00 uur
  • Op zaterdag 14.00 uur 
  • Op zondag om 14.00 uur
Laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Kampen!

De rondwandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De start is bij De Stadskazerne, Van Heutszplein 216, Kampen
€ 10,00 p.p. Opgeven viaTouristinfoKampen@gmail.com

Wil je liever op een ander tijdstip een stadswandeling door de binnenstad van Kampen maken? Stuur een e-mail naar TouristinfoKampen@gmail.com. Dan nemen we contact met je op.

Lees verder

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media