Stadswandeling

Maandag 29 april 2024 | 11755 keer bekeken

Ontdek de Hanzestad Kampen met een ervaren gids. De magnifieke skyline langs de rivier de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling. De gidsen in Kampen leiden de gasten langs de mooiste plekjes van de de stad. 

Boek hier direct een stadswandeling bij Tourist Info

Tourist Info Punt - Locatie Stadskazerne

Wanneer
Elke vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag om 14.00 uur kun je meelopen met een stadswandeling. Hieronder boek je de stadswandeling met gids eenvoudig en snel.
 De wandeling start vanaf de Stadskazerne en duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten bedragen €10 p.p. 

Tijdstip
Naast deze geplande wandelingen is het ook mogelijk om op een ander tijdstip een stadswandeling te boeken. Dat kan al vanaf 2 personen maar is ook mogelijk voor een grotere groep. 
Reserveer via touristinfokampen@gmail.com. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht. Laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Kampen!

Prijzen per persoon voor een wandeling op een ander tijdstip: 
2-4 personen: €16 | zon- en feestdagen €21
4-6 personen €11 | zon- en feestdagen €16 
7-9 personen €8,50 | zon- en feestdagen €11 
Vanaf 10 personen €7 | zon- en feestdagen €8.50 
Vanaf 50 personen €6 | zon- en feestdagen €7

Toerist Info Punt - locatie Readshop Bos

Boek hier een interessante stadswandeling van ongeveer 1,5 uur. Een stadswandeling is al te boeken vanaf 2 personen tot maximaal 20 personen per groep. Eventueel worden er extra gidsen ingeschakeld. De wandelingen kunnen door de week en in het weekend gereserveerd worden. 

Hoe kan ik een stadswandeling reserveren? 
Stuur een mailtje naar kampen@readshop.nl, bel naar 038-3322522 of loop even binnen bij de Read shop Bos/Tourist Info aan de Oudestraat 41-43 (geopend van ma-vr van 9-18 uur en za van 9-17 uur).

Prijzen per persoon: 
1-3 personen €15 - €20 | 4-6 personen €10- €15  | 7-9 personen €7.50 - €10 | vanaf 10 personen €6 - €7.50 | vanaf 50 personen €5 - €6. Er gelden hogere prijzen voor de zon- en feestdagen.

Het is ook mogelijk om bij de wandeling iets extra's te boeken namelijk: 
* Kamper-koffietijd (koffie met gebak) €6,50
* Kamper-lunch (soep, broodje ei en broodje kroket ) €13
* Kamper-diner (soep, keuze uit verschillende hoofdgerechten, dessert) €32,50

Stadswandeling met Kampen and Beyond

Ook Kampen and Beyond organiseert diverse stadswandelingen. De algemene stadswandeling langs de hoogtepunten in Kampen duurt anderhalf uur.

Boek deze stadswandeling met een vriendenclub, met je familie of bedrijf. Je bent met een groep van harte welkom bij Kampen and Beyond. Spreek een geschikte dag en tijd af en wij verzorgen de rondleiding!

Boek eenvoudig een wandeling via:

De maximale groepsgrootte per gids is 20 personen. Bij grotere groepen wordt er een extra gids ingezet. De wandeling duurt circa anderhalf uur. De kosten per groep bedragen € 175 incl. btw

Arrangementen
Wil je een langere stadswandeling maken of de wandeling uitbreiden met een museumbezoek, lunch, rondvaart of uitstapje in een andere Hanzestad zoals Zwolle of Deventer? Kijk dan op de website van Kampen and Beyond of lees deze folder voor alle mogelijkheden. 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo