Koele tas voor jou als nieuwe inwoner van Kampen

Woensdag 28 juli 2021 | 167 keer bekeken
Bewaar
Delen

Wil je Kampen op een leuke manier  leren kennen? Dat kan! Alle nieuwe inwoners krijgen vanaf nu een koel tasje met inhoud. Daarnaast word je van harte  uitgenodigd om naar de site www.wenseninkampen.nl te gaan. Daar mag je namelijk een wens doen. De stichting Kampen Partners doet vervolgens haar best deze wensen in vervulling te laten gaan. Onder het motto: “welkom in Kampen, hier komen je wensen uit!” 

Koele tas voor warm welkom

De tas wordt persoonlijk bezorgd bij jou aan aan huis bezorgd als je net in Kampen bent komen wonen of het afgelopen halfjaar naar Kampen bent verhuisd. Een tas aanvragen kan eenvoudig via een mailtje aan administratie@kampenpartners.nl. Naast o.a. vrolijke bumperstickers, sfeervolle ansichtkaarten en gratis tickets voor het Stedelijk Museum Kampen bevat de koele tas ook een wenskaart.

Wenskaart

Met de wenskaart uit de koeltas kan je aangeven hoe je de gemeente Kampen willen ontdekken. Zoals de burgemeester in zijn welkomsbrief schrijft: “Geef aan wat uw wens is en wij gaan er alles aan doen om dit mogelijk te maken.” Te denken valt onder meer aan abseilen van een hoogtepunt in Kampen, een dag meelopen met de brandweer, politie of vuilnisman of romantisch dineren met Miss of Mister Kampen. Daarnaast mag je zelf ook wensen bedenken en indienen via www.wenseninkampen.nl.

Op sleeptouw

Naast dit nieuwe initiatief kunnen nieuwe inwoners ook nog steeds mee op sleeptouw met ervaren Kampenaren. Je gaat dan samen wandelen, fietsen of steppen langs plekken die leuk en interessant zijn. Zo leer je de omgeving en de inwoners van Kampen beter kennen. Deze actie geldt ook voor mensen die een nieuwe baan in Kampen hebben gekregen. Meld je gratis aan voor deze leuke sleeptouw tour via www.welkominkampen.nl

Koele tas voor jou als nieuwe inwoner van Kampen

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo