Heerlijk wonen in Kampen

Maandag 26 februari 2024 | 32853 keer bekeken

Kampen is een eeuwenoude Hanzestad met een buitengewoon levendig karakter. De magnifieke skyline langs de rivier de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling. Het is heerlijk wonen in Kampen. Waarom? Op deze website vind je allerlei redenen en lees je ook hoe inwoners 'wonen in Kampen' beleven. 

posteer poster

Ontdek het wonen in Kampen

poster

We nemen je mee op sleeptouw!

Meld je aan voor een gratis tour door Kampen.

Misschien heb je de highlights van Kampen zelf al wel ontdekt. Graag laten wij jou en/of jullie de veelzijdigheid van Kampen zien door je mee te nemen op sleeptouw. Een unieke ervaring voor nieuwe bewoners en werknemers in onze gemeente!

Meer info en aanmelden
posteer poster
poster

5 goede redenen om naar Kampen te verhuizen:

Verhuizen naar Kampen?! Dat is een heel goed idee! Waarom? Hieronder beschrijven we 5 redenen waarom wonen in Kampen zo fijn is. Bijna té mooi zelfs. Lees lekker verder en ontdek het zelf! 

Lees meer
poster

Beleef Kampen

Kampen is een levendige en middelgrote Hanzestad aan de IJssel. Er worden tal van evenementen georganiseerd en er zijn vele voorzieningen aanwezig zoals een zwembad, sportaccomodaties, speeltuinen, een bibliotheek, kinderboerderij en eeuwenoud stadspark. Daarnaast is er ook op het gebied van kunst en cultuur veel te zien en te doen.

Neem een kijkje op visitkampen.nl en laat je verrassen door de veelzijdigheid van Hanzestad Kampen!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo