We nemen je mee op sleeptouw!

Vrijdag 24 mei 2024 | 6471 keer bekeken

Nogmaals van harte welkom in onze Hartelijke Hanzestad Kampen! Kampen is een eeuwenoude Hanzestad met een buitengewoon levendig karakter. Eigenlijk gewoon een openluchtmuseum. De magnifieke skyline langs de rivier de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling. Daarnaast worden tal van evenementen georganiseerd, er is altijd wat te beleven!

Meld je aan voor een gratis tour door Kampen

Misschien heb je de highlights van Kampen zelf al wel ontdekt. Graag laten wij jou en/of jullie de veelzijdigheid van Kampen zien door je mee te nemen op sleeptouw. Een unieke ervaring voor nieuwe bewoners en werknemers in onze gemeente

Op sleeptouw denk je misschien? Wat moet ik me daarbij voorstellen?

De sleeptouw tour door Kampen houdt in dat we je de stad en omgeving graag op een andere manier willen laten zien. Gastheren en gastvrouwen nemen jou/jullie als nieuwe inwoner(s) een dagdeel mee in de auto of op de fiets langs (voor hen) bijzondere plekken in de gemeente Kampen. Niet alleen langs de populaire hoogtepunten, maar juist ook langs minder bekende locaties en gebieden. Met persoonlijke verhalen, wel en niet waargebeurde anekdotes en antwoorden op al je vragen.

Aanmelden voor de sleeptouwtour als nieuwe inwoner of werknemer

Je kunt je eenvoudig en snel aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een tour in te plannen. Alle nieuwe inwoners van de gemeente Kampen en mensen die hier komen werken kunnen gratis en eenmalig deelnemen aan deze tour.

welkom in Kampen
sleeptouw gidsen gezocht

Vrijwilligers gezocht

Om nieuwe inwoners nader kennis te laten maken met de gemeente Kampen zoeken we ook vrijwilligers die hun persoonlijke rondleiding door Kampen willen geven. Ervaring is daarom nadrukkelijk NIET vereist.

Je mag je favoriete plekken laten zien, dus echte persoonlijke ervaringen delen in plaats van een rondje langs de toeristische hoogtepunten van Kampen.

Meld je aan als sleeptouw gids
op sleeptouw met de step

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo