Online promotie

Dinsdag 21 mei 2024 | 631 keer bekeken

Visitkampen.nl is dé website waarop het complete vrijetijdsaanbod van de gemeente Kampen wordt gepresenteerd aan bezoekers en inwoners. Je vindt hier één positief en sterk integraal aanbod op het gebied van kunst, theater, muziek, uitgaan, evenementen, festivals, horeca, sport en recreatie inclusief een handige evenementenagenda.    

Bezoek visitkampen.nl


Kom eens kijken op www.visitkampen.nl en onze andere platformen! We zijn hier om te laten zien wat Kampen te bieden heeft, voor inwoners en bezoekers. Maar ook om zichtbaar te zijn voor jou als aanbieder in de vrijetijdsbesteding. Een win/win situatie dus. Samen kunnen we onze mooie stad promoten. Promoot je evenementen en activiteitne via onze kanalen.


Feiten en cijfers

 

 

evenement

Meld je evenement aan

Het is erg makkelijk om je evenement aan te melden. Dit komt terecht op de evenementenkalender op de website die erg goed bezocht wordt. Daarbij is het ook nog eens gratis.

Meld je evenement aan

Voor de ondernemers: Wist je dat je je ook kan aanmelden bij onze nieuwspagina? Dan komt je nieuwsbericht te staan op de website van Kampen Partners.


Heb je mooie content die past op onze socialmedia kanalen? Stuur het gewenste kanaal een bericht met leuke content. Vanaf daar word je verder geholpen. De content die wordt geplaatst op deze kanalen is gericht op het informeren en inspireren van culturele activiteiten, evenementen en andere bezigheden in Kampen. Niet commercieel maar juist hartelijk. Leuke info. Wistjedatjes. Een grap. Een zoekplaatje. Ook kun je ons kanaal taggen, dan laten wij je bericht verder stralen.

PS … Heb jij een leuk berichtje dat je Kamper cadeaubon aanneemt? Die delen wij graag. Neem ook eens een kijkje naar het thema Terug naar Kampen. Andere ideeën? Vul het contactformulier in.

Zelf content maken

Meer inspiratie nodig voor content op je socialmediakanalen?

Wist je dat je social searching een opkomende ontwikkeling is? Tijd om leuke content te plaatsen op social media. Hier wat ideeën voor content waarmee jij op de socialmediakanalen kan schijnen.

Meer content inspiratie

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo