Burgemeester en wethouder openen samen Bedrijvendag

Open Bedrijvendag 2024
Vrijdag 15 maart 2024 | 661 keer bekeken

Twee voor de prijs van één. De organisatoren van de Open Bedrijvendag Kampen zijn er blij mee: zowel de wethouder Economische Zaken als de burgemeester van Kampen staan klaar om zaterdag de 23e de Open Bedrijvendag Kampen te openen. Daarmee willen ze laten zien, dat ze ondernemend Kampen koesteren. Iedereen is uitgenodigd om bij de vrolijke opening aanwezig te zijn.  

Zaterdag 23 maart tweede Open Bedrijvendag Kampen

Openingshandeling

Burgemeester Sander de Rouwe en wethouder Bas Wonink geven op zaterdag 23 maart om 10 uur precies het startschot bij op-en overslagbedrijf Graansloot aan de Haatlandhaven 21 in Kampen. Vervolgens kunnen belangstellenden bij negen toonaangevende ondernemingen tot 16 uur kosteloos een kijkje in de keuken nemen.  

 

Open Bedrijvendag Kampen

Dit evenement werd vorig jaar voor het eerst gehouden om jongeren te helpen bij hun beroepskeuze, inwoners de kans te geven de bedrijven bij hen in de gemeente beter te leren kennen en om werkzoekenden in contact te brengen met werkgevers. In 2024 doen onder meer Van Nieuwpoort Prefab Beton, Postuma AGF en Heass Metaal mee. Een volledig overzicht is te vinden op www.openbedrijvendagkampen.nl .

 

Gezamenlijke investering

De Open Bedrijvendag wordt georganiseerd door ondernemersverenigingen IC Kampen en VOC Kampen. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Kampen en het Evenementen Platform Kampen (onderdeel van de citymarketingorganisatie Kampen Partners).

Bas Wonink Sander de Rouwe

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo