23 maart Open Bedrijvendag Kampen

Op zaterdag 23 maart zetten ondernemers in de gemeente Kampen hun deuren wagenwijd open voor mensen uit Kampen en omgeving: bewoners, geïnteresseerden, werkzoekenden, studenten, nieuwkomers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen is welkom!

Wat is de Open Bedrijvendag?

De Open Bedrijvendag Kampen is hét event waarbij jij een écht kijkje achter de schermen kan nemen. Op 23 maart 2024 van 10:00 tot 16:00 uur openen bedrijven uit de gemeente Kampen hun deuren, speciaal voor jou! Met bezoekers van jong tot oud is de Open Bedrijven Dag voor iedereen een feestje. Of je nu nog een studiekeuze moet maken, nadenkt over een carrièreswitch of gewoon nieuwsgierig bent. De OBK is voor iedereen!
 

DOWNLOAD HIER DE INFORMATIE FLYER

Wie mogen de OBK echt niet missen?

Beroepskeuze maken

Dan is de Open Bedrijvendag Kampen echt iets voor jou! Je kunt sfeer proeven bij verschillende soorten bedrijven en ontdekken wat bij je past. Want een mooie website en folders zijn leuk, maar je wil natuurlijk liever kijken hoe het er echt aan toe gaat.

Je omgeving beter leren kennen

In de buurt staan bedrijfshallen, je vader/moeder/oom/tante/andere relatie werkt in een van die bedrijven in Kampen en je hebt eigenlijk geen flauw idee wat hij of zij daar precies doet of wat er in dat bedrijf precies gebeurt. Hoog tijd om daar achter te komen!

Een nieuwe baan

De bedrijven die meedoen zijn allemaal ook goede werkgevers, waar je een mooie loopbaan kunt starten of verder kunt bouwen aan je carrière. Wie weet kun jij daar ook wel aan de slag. Eerst maar eens op verkenning dan!

Van Nieuwpoort

Van Nieuwpoort Prefab Beton

Haatlanderdijk 47, 8263 AP Kampen

Van Nieuwpoort Prefab Beton produceert al ruim 100 jaar prefab vloeren en investeert continu in nieuwe bouwtechnologieën en een efficiënte productie werkwijze om haar klanten altijd het beste te kunnen bieden. Komen jullie ook een kijkje nemen in hun moderne en duurzame carrousel fabriek in Kampen? 

https://van-nieuwpoort.com/prefab-beton/

Bekijk het introfilmpje!
Carlisle

Carlisle CM

Industrieweg 16, 8263 AD  Kampen

Decennialang lopen ze bij CARLISLE® CM Europe voorop bij het ontwerpen, innoveren en produceren van materialen en producten om platte daken en gebouwen waterdicht te maken. Hun producten en diensten beschermen mensen, gebouwen en gevels. Hoe? Komt dat zien!

https://www.ccm-europe.com/nl

Bekijk het introfilmpje!
Hylkema

Hylkema Funderingstechniek

Eckertstraat 46, 8263 CB Kampen

Hylkema Funderingstechniek installeert mortelschroefpalen, buisschroefpalen, grondverdringende boorpalen met en zonder groutinjectie en stalenbuispalen binnen de woningbouw, utiliteitsbouw, infra en industrie. Wil jij hun innovatieve, duurzame  funderingstechnieken in het echt zien? Dat kan! 

https://www.hylkemafunderingstechniek.nl/

Bekijk het introfilmpje!
Postuma AGF

Postuma AGF

Manenbergring 2, 8271 RX  IJsselmuiden

Postuma AGF is een familiebedrijf met meer dan 110 jaar ervaring in de groente en fruit. Daarmee is het is de AGF groothandel voor de specialist en daar komt meer bij kijken dan je denkt. Bekijk het zelf!

https://postuma.nl/

Bekijk het introfilmpje!
Broshuis

Broshuis

Industrieweg 22, 8263 AD  Kampen

Hoe groot of zwaar je lading ook is, Broshuis heeft de trailer die deze transportuitdaging aan kan. Dit familiebedrijf is namelijk een internationaal toonaangevende fabrikant van opleggers voor uitzonderlijk en containertransport. Met meer dan 135 jaar ervaring!

https://www.broshuis.com/nl/

Bekijk het introfilmpje!
Dumaco

Dumaco

Energiestraat 13, 8263 AG Kampen

Dumaco is de grootste metaalbewerker van de Benelux met 260 machines, 8 locaties en 750 medewerkers. In Kampen bewerkt de afdeling (die vroeger DPA Plaatwerk Kampen heette) koper en vouwen van plaatwerk. Maar je kunt er ook terecht om te lasersnijden en te ponsen. Wanneer heb jij voor het laatst geponst?

https://www.dumaco.com/kampen/

Bekijk het introfilmpje!
Graansloot

Graansloot

Haatlandhaven 21, 8263 AS  Kampen

Graansloot Kampen b.v. is een onafhankelijke organisatie die op- en overslag, bewerking en vervoer van bulkgoederen verzorgt in de breedste zin van het woord. Ze kunnen binnenvaartschepen tot circa 5000 ton ontvangen en bieden opslag in silo’s tot 20.000 ton. Enig idee wat dat voor gewicht is? Ontdek het zelf.

https://www.graansloot.nl/nl/

Bekijk het introfilmpje!
Postema Dakkapellen

Postema Dakkapellen

Spoorstraat 18, 8271RH IJsselmuiden

Een dakkapel is een goedkope en aantrekkelijke oplossing om een zolderverdieping geschikt te maken als hobby- of extra slaapkamer. Kom eens in hun nieuwe showroom, om diverse voorbeelden en materialen te bekijken. En de medewerkers van Postema persoonlijk te spreken over hun vak natuurlijk!

https://postemadakkapellen.nl/

Bekijk het introfilmpje!
Heass

Heass Metaal

Manenbergring 5, 8271 RX IJsselmuiden

Bij Heass vind je alles voor je paardenstalinrichting tot en met hekwerken. Ze zijn al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van paardenboxen, buitenstallen paarden , hondenkennels, stalen hekwerken en trapconstructies. Neem ook een kijkje achter de schermen!

https://heass.nl/

Bekijk het introfilmpje!
Route1 OBK23 Google Maps

Routetip: Rijksweg 50

Deze bedrijven zijn dicht bij elkaar in de buurt, dus makkelijk in korte tijd te bezoeken:

  1. Carlisle CMIndustrieweg 16, 8263 AD  Kampen

  2. Broshuis B.V.Industrieweg 22, 8263 AD  Kampen

Haatland op Google Maps

Routetip: Haatland

Deze bedrijven zijn dicht bij elkaar in de buurt, dus makkelijk in korte tijd te bezoeken:

  1. DumacoEnergiestraat 13, 8263 AG Kampen

  2. Van NieuwpoortHaatlanderdijk 47, 8263 AP Kampen

  3. GraanslootHaatlandhaven 21, 8263 AS  Kampen

  4. HylkemaEckertstraat 46, 8263 CB kampen

Route 3 OBK23 Google Maps

Routetip: IJsselmuiden

Deze bedrijven zijn dicht bij elkaar in de buurt, dus makkelijk in korte tijd te bezoeken:

  1. Postuma AGFManenbergring 2, 8271 RX  IJsselmuiden

  2. Postema dakkapellenSpoorstraat 18, 8271RH IJsselmuiden

  3. HeassManenbergring 5, 8271 RX IJsselmuiden

Deelnemende bedrijven

Maak alvast online kennis

Open Bedrijvendag Kampen logo open bedrijf meisje bij open bedrijvendag open bedrijvendag Kampen banier

Dankjewel!

De Open Bedrijvendag Kampen 2024 is mede mogelijk gemaakt dankzij steun van onder meer 

Waarvoor dank!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo