23 maart Open Bedrijvendag Kampen

Op zaterdag 23 maart zetten ondernemers in de gemeente Kampen hun deuren wagenwijd open voor mensen uit Kampen en omgeving: bewoners, geïnteresseerden, werkzoekenden, studenten, nieuwkomers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen is welkom!

Wat is de Open Bedrijvendag?

De Open Bedrijvendag Kampen is hét event waarbij jij een écht kijkje achter de schermen kan nemen. Op 23 maart 2024 van 10:00 tot 16:00 uur openen bedrijven uit de gemeente Kampen hun deuren, speciaal voor jou! Met bezoekers van jong tot oud is de Open Bedrijven Dag voor iedereen een feestje. Of je nu nog een studiekeuze moet maken, nadenkt over een carrièreswitch of gewoon nieuwsgierig bent. De OBK is voor iedereen!
 

DOWNLOAD HIER DE INFORMATIE FLYER

Wie mogen de OBK echt niet missen?

Beroepskeuze maken

Dan is de Open Bedrijvendag Kampen echt iets voor jou! Je kunt sfeer proeven bij verschillende soorten bedrijven en ontdekken wat bij je past. Want een mooie website en folders zijn leuk, maar je wil natuurlijk liever kijken hoe het er echt aan toe gaat.

Je omgeving beter leren kennen

In de buurt staan bedrijfshallen, je vader/moeder/oom/tante/andere relatie werkt in een van die bedrijven in Kampen en je hebt eigenlijk geen flauw idee wat hij of zij daar precies doet of wat er in dat bedrijf precies gebeurt. Hoog tijd om daar achter te komen!

Een nieuwe baan

De bedrijven die meedoen zijn allemaal ook goede werkgevers, waar je een mooie loopbaan kunt starten of verder kunt bouwen aan je carrière. Wie weet kun jij daar ook wel aan de slag. Eerst maar eens op verkenning dan!

webasto

Webasto

Constructieweg 47, 8263 BC  Kampen

Webasto is een wereldwijde, innovatieve onderneming in de mobiliteitsindustrie en behoort tot de 100 grootste leveranciers aan autobouwers ter wereld. Bij Webasto weten ze alles van daken, verwarmings- en koelsystemen voor diverse typen voertuigen, dus ook voor boten om maar eens iets te noemen.

https://www.webasto.com/nl/ 

Bekijk het introfilmpje!
jac v.d. vegt

Jac. v.d. Vegt & Zn.

Spoordwarsstraat 11-13, 8271 RD  IJsselmuiden

Van der Vegt is al jaren een vertrouwde naam voor allerlei horizontaal en verticaal transport. Wat je je daarbij voor moet stellen? Mobiele telescoopkranen van 40t tot 150ton, Mobiele torenkranen van 33m tot 48 meter en een verreiker van 26m. Dat soort werk.

https://www.jacvdvegt.nl/

Bekijk het introfilmpje!
Ned air

Ned Air

Constructieweg 49, 8263 BC  Kampen

Ned Air is dé fabrikant van luchtbehandelingskasten, warmteterugwin-units en dakventilatoren. Het bedrijf helpt iedere organisatie met een ventilatievraagstuk met hoge eisen aan duurzaamheid en energieverbruik. Best relevant de laatste tijd.

https://www.nedair.nl/

Bekijk het introfilmpje!
stoter

Stoter transport en truck service

Kleiland 15, 8271 RV IJsselmuiden

Stoter is specialist in kippertransport, vakkundige no-nonsense truck en trailer reparatie en betrouwbare partner in zand en grind. Trefwoorden: Stoter - Transport - Truckservice - Zand & Grind. Kom kijken.

https://www.stoter.nl/

Bekijk het introfilmpje!
van der sluis

Van der Sluis Constructie

Kilbystraat 5, 8263 CJ Kampen

Van der Sluis Constructie is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en monteren van diverse constructies voor de utiliteits- en woningbouw. Daardoor is Van der Sluis hét adres voor allerlei constructies in diverse sectoren, van kleine tot grote constructies en van mooi tot functioneel. Voor elk wat wils dus.

https://www.vd-sluis.nl/constructie

Bekijk het introfilmpje!
van ommen

Steenhouwerij van Ommen

Gildestraat 22, 8263 AH Kampen

Steenhouwerij Van Ommen heeft de kennis en machines in huis om zelf grafstenen en monumenten te maken. O.a. graniet , hardsteen of marmer. Kijk zelf of het ook kei-hard werken is.

https://www.steenhouwerijvanommen.nl/

Bekijk het introfilmpje!
nissink

Nissink Business Glass BV

Spoorstraat 56, 8271 RH  IJsselmuiden

Fabricage, bewerking en montage van alle soorten glas voor o.a. meubels, verlichtingsindustrie, sanitair, automotive en schepen. Dat doen ze bij Nissink. En dat is big business.

https://nissinkglass.com/

Bekijk het introfilmpje!
impact

Impact

Gildestraat 1, 8263 AH Kampen

Bij Impact ligt de focus op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze begeleiden, ontwikkelen en plaatsen deze mensen om zo voor de inwoners werk te creëren. Kortom: Impact wil werkzoekenden in beweging brengen en in beweging houden. Samen met o.a. Werkcafé, Zalsman, Cycloon en Hanze Catering.

https://www.impact.nl/

TIP: In hetzelfde gebouw hebben ook het Werkcafé, Drukkerij Zalsman, Cycloon Fietskoeriers én Hanze Catering hun deuren speciaal geopend op Open Bedrijvendag Kampen. Van harte welkom!

Bekijk het introfilmpje!
gosensit

Gosensit

Ambachtstraat 1e, 8263 AJ  Kampen

Hun ICT-filosofie: ICT zonder gedoe. “Doe je ICT de deur uit”. Het bedrijf is onder meer actief in de branches voedingsmiddelen, logistiek en transport, productie. GOsensit doet dat waar zij goed in is en biedt haar klanten ruimte. Ruimte door ICT diensten te bieden die niet alleen de handen vrij maken maar ook het hoofd. Van harte welkom!

https://gosensit.nl/

Bekijk het introfilmpje!
friction welding

Friction Welding

Eckertstraat 37, 8263 CB Kampen

De medewerkers van Friction Welding zijn experts in het wrijvingslassen van zuigerstangen tot zuigerstangogen (gesmeed of machinaal) en hydraulische cilindervoeten tot hydraulische buizen, evenals vele andere toepassingen. Dankzij hun volledig geautomatiseerde aan- en afvoerproces kunnen ze kleine series, maar vooral grote series aan. Kunnen ze jouw nieuwsgierigheid ook aan?

https://www.frictionweldingholland.com/

Bekijk het introfilmpje!
Veluwse Brok

Veluwse Brok

Spoorstraat 9, 8267 AA  IJsselmuiden

Zachte Veluwse Brok is een product dat bekend is op de Veluwe en ver daarbuiten. De Zachte Veluwse Brok wordt al gebakken sinds 1966. Het product kenmerkt zicht door zijn authentieke smaak en krokante buitenkant in tegenstelling tot de zachte binnenkant. Niet verder vertellen hoor, maar die Veluwse lekkernij wordt dus gewoon gemaakt in IJsselmuiden!

https://veluwsebrok.nl/

Bekijk het introfilmpje!
Route1 OBK23 Google Maps

Routetip: Rijksweg 50 (1)

Deze bedrijven zijn dicht bij elkaar in de buurt, dus makkelijk in korte tijd te bezoeken:

 1. ImpactGildestraat 1, 8263 AH Kampen

 2. Steenhouwerij Van OmmenGildestraat 22, 8263 AH Kampen

 3. GosensitAmbachtstraat 1e, 8263 AJ  Kampen

Route 2 OBK23 Google Maps

Routetip: Rijksweg 50 (2)

Deze bedrijven zijn dicht bij elkaar in de buurt, dus makkelijk in korte tijd te bezoeken:

 1. Ned AirConstructieweg 49, 8263 BC  Kampen

 2. WebastoConstructieweg 47, 8263 BC  Kampen

 3. Friction WeldingEckertstraat 37, 8263 CB Kampen

 4. Van der Sluis ConstructieKilbystraat 5, 8263 CJ Kampen

Route 3 OBK23 Google Maps

Routetip: IJsselmuiden

Deze bedrijven zijn dicht bij elkaar in de buurt, dus makkelijk in korte tijd te bezoeken:

 1. Veluwse BrokSpoorstraat 9, 8267 AA  IJsselmuiden

 2. Jac. v.d. Vegt & Zn.Spoordwarsstraat 11-13, 8271 RD  IJsselmuiden

 3. Nissink Business Glass, Spoorstraat 56, 8271 RH  IJsselmuiden

 4. Stoter transport en truck serviceKleiland 15, 8271 RV  IJsselmuiden

Deelnemende bedrijven

Maak alvast online kennis

Open Bedrijvendag Kampen logo open bedrijf meisje bij open bedrijvendag open bedrijvendag Kampen banier

Dankjewel!

De Open Bedrijvendag Kampen 2024 is mede mogelijk gemaakt dankzij steun van onder meer 

Waarvoor dank!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo