3. Contact tussen gemeente en bedrijfsleven

Woensdag 14 juni 2023 | 236 keer bekeken
Bewaar
Delen

Hoe belangrijk is het dat er goed contact is tussen de gemeente en het bedrijfsleven? Wanneer heeft een bedrijf de gemeente nodig of komt een organisatie gewild of ongewild in aanraking met de gemeente en hoe belangrijk is het om de juiste ingang te weten?

Ondernemers komen geregeld met de gemeente in contact: voor een nieuwe vestiging, een uitbreiding van het bedrijfspand (waarbij eventueel een bestemmingsplanwijziging nodig is), lokale lasten, arbeidsvraagstukken, aanbestedingen, bedrijfsvraagstukken of gewoon iets simpels als het los liggen van een stoeptegel.

Direct naar: Wat doet de gemeente Kampen voor uw bedrijf?
Direct naar: Interesse in het vestigen van uw bedrijf in Kampen?
Direct naar: Overige vestigingsfactoren

Schermafbeelding 2019-11-28 om 11.48.30

Het is goed om u te laten informeren over de faciliteiten die de gemeente biedt. Is er één contactpersoon of meerdere medewerkers die u op weg kunnen helpen? Kan de gemeente u bijstaan bij het verkrijgen van goed personeel? Wil de gemeente uw bedrijf helpen groeien door opdrachten te geven of uw bedrijf promoten in het land? Het is iets wat niet vaak 'on top of mind' is bij ondernemers maar het is wel heel waardevol.

Wat doet de gemeente Kampen voor uw bedrijf?

Eén contactpersoon:
Binnen de gemeente Kampen zorgt het team economische zaken dat u op weg geholpen wordt met uitéénlopende vragen. U kunt hiervoor altijd contact opnemen met Wout Ritsema, vast contactpersoon bij de gemeente Kampen. Belangrijk is dat u kunt acteren waarin uw kracht ligt. Wij noemen dat ook wel ontzorgen van de ondernemer. Of u nu een vraag heeft over nieuwe vestiging of arbeidsvraagstukken, het team economische zaken staat altijd voor u klaar en zorgt dat u een antwoord krijgt.

Online aanwezigheid:
Om alle ondernemers uit de gemeente Kampen te voorzien van de benodigde, belangrijke en vooral handige informatie heeft Kampen Partners in samenwerking met ondernemerskoepel de Hanze de website www.bedrijveninkampen.nl ontwikkeld en gelanceerd.

Aanbestedingen en samenwerking:
De gemeente Kampen probeert haar opdrachten zoveel mogelijk aan te besteden bij de Kamper ondernemers. Dat versterkt de lokale economie en zorgt voor minder verkeer. Ook onderling stimuleert de gemeente deze insteek. Daarnaast worden er regelmatig ondernemersbijeenkomsten belegd zoals ondernemersraden, koffiemomentjes en een feestelijk business event zodat bedrijven elkaar nader kunnen leren kennen met mooie samenwerkingsresultaten.

Interesse in het vestigen van uw bedrijf in Hanzestad Kampen? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op met citymarketeer Roeland Tameling, 06-17453490/ r.tameling@kampenpartners.nl.


Lees meer over de volgende vestigingsfacoren:

4. QUALITY OF LIfE
5. PERSONEEL
6. WERKLOCATIES

Schermafbeelding 2019-11-28 om 11.37.48

TERUG NAAR MENU

3. Contact tussen gemeente en bedrijfsleven

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo