3e Kamper Ondernemers Event

Woensdag 28 februari 2018 | 206 keer bekeken
Voorafgaand aan Beursvloer Tohopesate vindt 4 april voor de derde keer KOE plaats. KOE biedt ondernemers uit Kampen kostenloos een programma aan waarin zij zich in drie sessies van 30 minuten kunnen verrijken met de kennis van specialisten in uiteenlopende disciplines. Daarnaast biedt het de deelnemers een mooie gelegenheid om contacten te leggen met collega-ondernemers.

Ook dit jaar zijn er 3 inspirerende sprekers met 3 actuele onderwerpen. Zo vertelt Gabriëlle van Luik van Daadkracht over niet-betalende klanten en hoe je daar mee om kunt gaan. 88% van de Nederlandse bedrijven betaalt later dan de afgesproken betalingstermijn. Dat frustreert en kost negatieve energie én geld. Veel ondernemers hebben niet de tijd om hun klanten na te bellen of zijn bang dat het vragen om betaling ten koste gaat van de relatie.

Het tweede onderwerp is social media. Veel ondernemers zetten het in maar levert het eigenlijk wel wat op? Kom je in contact met jouw klanten? Hoe laat je social media nu wel voor jou werken? Aan de hand van do’s en dont’s uit de praktijk laat Hester Timmerman je zien hoe je social media succesvol inzet.

Erik Remmelzwaal van DearBytes vertelt over digitale veiligheid. Bedrijfsvoering digitaliseert steeds verder en het grootste deel ligt opgeslagen in de cloud. Hoe veilig is dat en wat zijn de verborgen gevaren? Deelname is gratis maar wel beperkt tot 90 plaatsen. Geef je dus op tijd op via ko-events.nl.

KOE (Kamper Ondernemers Event)
KOE is een initiatief van de ondernemersverenigingen IC, VOC, de gemeente Kampen, BrugMedia en Van Maastricht Grafisch Ontwerp.
KOE is voor alle ondernemers in Kampen en zorgt voor een inspirerend en informatief programma. KOE vindt plaats voorafgaand aan Beursvloer Kampen Tohopesate.

KOE / Tohopesate vindt plaats op woensdag 4 april vanaf 15.15u. Plaats van handeling is restaurant MaGreet, Burgwal 45 in Kampen.
3e Kamper Ondernemers Event

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo