Binnenstadsmanager Aukje Grouwstra

Woensdag 23 mei 2018 | 86 keer bekeken

Met de laatste sessie van het Hanzeborden op 13 maart 2018 in de Stadsgehoorzaal, zijn mijn werkzaamheden in Kampen van start gegaan. Een mooier begin kan je je als binnenstadsmanager niet wensen. Dit Hanzeborden levert belangrijke agendapunten op voor de stad.  Met vele partijen waaronder ondernemers, vastgoedeigenaren, cultuur en andere betrokkenen zijn er tijdens het Hanzeborden, een tiental onderwerpen geformuleerd waar we met elkaar aan gaan werken. Want we willen allen een vitale, economisch sterke binnenstad, waar je als ondernemer een goede boterham kan verdienen en waar bezoekers graag vertoeven. Er is daarom ook gekozen voor de ‘recreatieve stad’ oftewel ‘de hartelijke hanzestad kampen’.


Kampen partners heeft veel actieve organisaties, stichtingen, individuen en andere partijen. Waarbij de een beter is georganiseerd dan de ander. Een van mijn taken is, het versterken van deze partijen en ze betrekken bij het collectief om de gezamenlijke ambities te bewerkstelligen. Waarbij geldt: het is in ieders voordeel te gaan samenwerken.

InitiatievenIk ben inmiddels op pad geweest met diverse ondernemers, vastgoedeigenaren, voorzitter ondernemersvereniging en kunstenaars. Zij hebben mij rondgeleid en voorgesteld aan de binnenstad. Door hun ogen en verhalen, krijg ik een beeld van de Binnenstad en wat er leeft. Het is belangrijk te weten welke initiatieven en ideeën er zijn voor de stad en te horen waar de energie zit.

VerbindenIk heb al vele enthousiaste mensen ontmoet die hun initiatief verder willen brengen. Door partijen met elkaar te verbinden en het eigenaarschap bij de initiatiefnemer te laten, bouwen we gezamenlijk aan het collectief. De een is nu eenmaal beter op inhoud, de ander op proces en de ander heeft weer een geweldig groot netwerk. De kracht van Kampen, zit ‘m in de mensen. Het gaat er om het vertrouwen in elkaar uit te spreken en in samenwerking aan de slag te gaan.

Contact


U kunt mij bereiken op aukje@kampenmarketing.nl Of telefonisch op 06 21 666 767

Volg al het nieuws van de binnenstad op twitter @binnenstadkmpn ‪‪
Binnenstadsmanager Aukje Grouwstra

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo