Eerste Open Bedrijvendag in Kampen op 25 maart

Meer info over Open Bedrijvendag Kampen
Zaterdag 18 februari 2023 | 1321 keer bekeken

Op zaterdag 25 maart 2023 vindt de eerste Open Bedrijvendag Kampen plaats. Bedrijven in Kampen openen hun deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat er achter die deuren gebeurt, kennis wil maken, een stage of werk zoekt of gewoon nieuwsgierig is. De dag is bedoeld voor buurtbewoners, scholieren, nieuwkomers, werkzoekenden, carrièreswitchers, bestuurders, ondernemers en bewoners uit alle delen van de gemeente en daarbuiten. De Open Bedrijvendag is een initiatief van de Industriële Club Kampen en de VOC Kampen in samenwerking met citymarketingorganisatie Kampen Partners.

Ondernemers verwelkomen Kampenaren op locatie

“Werk is van grote waarde. Natuurlijk economisch, mensen hebben een inkomen nodig. Maar ook in sociaal opzicht. In het werk vinden we een belangrijk deel van ons netwerk. We willen met deze dag laten zien dat de bedrijven belangrijk zijn voor Kampen en dat de Kampenaren belangrijk zijn voor de bedrijven”, aldus Chris Wiekeraad, voorzitter van VOC Kampen.

Hans Both (voorzitter van IC Kampen) vindt het van grote waarde dat het bedrijfsleven overgaat van het werken voor shareholders value naar stakeholders value. En dat je oog hebt voor je omgeving om succesvol en duurzaam te ondernemen: “We willen op onze manier bijdragen aan een brede welvaart in Kampen. Gewoon, omdat we zelf ook in deze prachtige gemeente wonen en leven.”

Bezoekers kunnen op www.openbedrijvendagkampen.nl zien welke bedrijven meedoen en welk programma ze aanbieden. De ondernemers hopen veel Kampenaren te mogen ontvangen.

De ondernemers willen laten zien wat Kampen te bieden heeft aan bedrijvigheid en zoveel mogelijk nieuwe verbindingen leggen. Bij deze dag zijn daarom veel maatschappelijke organisaties betrokken, zoals de Rotary, Lionslub Kampen en stichting Hartelijke Hanzestad Kampen. Daarnaast zijn scholen en organisaties als Sterk Techniek Onderwijs (regio Kampen) betrokken, het Werkgeversservicepunt Regio Zwolle en Impact, het sociaal werkbedrijf in Kampen. De gemeente Kampen en bedrijventerrein RW50 zijn ook partner van de Open Bedrijvendag Kampen.

Open Bedrijvendag Kampen Jan en Erik Jan met OBK23 banier

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo