Gratis tickets voor Business Event Kampen #BEK22

Direct tickets bestellen
Bewaar
Delen
Maandag 11 juli 2022 | 54 keer bekeken

In 2020 zou het Business Event Kampen worden gehouden, maar dat ging vanwege de coronamaatregelen niet door. De toonaangevende ondernemersorganisaties van Kampen wagen dit jaar een herkansing. Vanaf 16 augustus zijn entreekaarten te bestellen voor het evenement op 24 november aanstaande. Voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst biedt Europarcs een rondleiding op het nieuwe recreatiepark De IJssel Eilanden aan.

Netwerkbijeenkomst op 24 november

Nog 100 nachtjes slapen

Vanaf 16 augustus kan iedereen die ondernemer of MT-lid is bij een werkgever in de gemeente Kampen gratis tickets bestellen voor #BEK22 via https://visitkampen.nl/bek22 . Precies 100 dagen later is het zover. Dan kunnen tweehonderd gasten met elkaar oude contacten aanhalen, nieuwe verbindingen leggen en inspiratie opdoen.

 

Hartelijk of niet

Kampen wil een hartelijke Hanzestad zijn. Ook voor ondernemers en hun klanten. Daarom is Guido Thijs uitgenodigd als gastspreker. Hij is al jaren de minst gevraagde spreker van Nederland en staat te trappelen om zijn ervaringen met het Kamper bedrijfsleven te delen.

 

Stevige samenwerking

Het evenement is gratis toegankelijk dankzij de steun van onder meer het Heropeningsfonds Kampen en Europarcs De IJssellanden. De organisatie is in handen van de VOC, IC Kampen en Kampen Partners. Zij investeren tijd en geld in de netwerkbijeenkomst, omdat zij samenwerking in ondernemend Kampen willen versterken. Daarom hebben ze niet alleen voor #BEK22 de handen ineen geslagen, maar zijn er ook plannen voor een publieksevenement in 2023. Daarover wordt meer bekend gemaakt op 24 november.

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo