Heropeningsfonds kans voor ondernemers

direct naar het Heropeningsfonds
Bewaar
Delen
Dinsdag 19 juli 2022 | 328 keer bekeken

Najaar 2022 weer mogelijkheden om een bijdrage aan te vragen via ‘Tijdelijke subsidieregeling Heropeningsfonds in het kader van Heropeningsplan 2021 gemeente Kampen’

budget beschikbaar voor ondernemende Kampenaren

Meer dan € 60.000,- toegekend

De afgelopen maanden zijn weer tientallen organisaties verblijd met een bijdrage voor hun activiteiten waar Kampen gezelliger, gelukkiger en gezamenlijker van wordt. Er is weer meer dan € 60.000,- toegekend aan allerlei ondernemende Kampenaren die ontmoetingen en sociale activiteiten organiseren. Daardoor komt er nog meer levendigheid en reuring in onze gemeente.  Het Heropeningsfonds Kampen is namelijk ingesteld om initiatieven en activiteiten te bevorderen die na heropening (lees: na corona) bijdragen aan het sociale leven, ontmoetingen en (herstel van) sociale samenhang in de gemeente Kampen.

 

4e tranche per 1 september open

De subsidieregeling wordt voor de vierde ronde opengesteld. Ook organisaties die eerder budget hebben gevraagd (en gekregen) mogen weer meedoen.

Het fonds heeft al heel wat mooie initiatieven ondersteund. Ook goede ideeën van bedrijven kregen een financiële bijdrage tot € 5.000,-. Een paar voorbeelden ter inspiratie:

Maar ook E. Bruggink Holding, Stichting Stedelijk Onroerend Goed, Fair & Share Kampen, Biergilde van Campen, Kinderboerderij Cantecleer en UITverGROOT profiteerden van het Heropeningsfonds. Op de website wordt uitgelegd hoe.

 

Vraag zelf om een bijdrage

Ondernemende Kampen kunnen weer profiteren. Ook als je daar zelf zakelijk voordeel van hebt. Je hoeft maar aan een paar voorwaarden te voldoen. Op www.heropeningsfonds.nl staat het keurig beschreven, maar samengevat:

  1. Organiseer iets waardoor je mensen bij elkaar brengt
  2. Doe het samen met andere partijen, werk samen
  3. En het moet wel iets nieuws zijn, niet iets wat je dagelijks werk is zeg maar.

 

Een paar ondernemersideetjes

Of nog beter: verzin iets dat veel meer bij jezelf past. En dat voldoet aan de regels van het Heropeningsfonds. Voer het plan uit met steun van de gemeente Kampen. En ontvang het geld binnen twee weken op je rekening. Kampen Partners regelt de administratie en organisatorische ondersteuning voor het fonds. Inclusief een persoonlijk aanspreekpunt voor al je vragen. Aline Hofstee staat voor je klaar via heropeningsfonds@kampenpartners.nl en 06-12736070. Ook dat is citymarketing in een hartelijke Hanzestad.

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo