Nagenieten van Business Event Kampen 2023

Ondernemend Kampen
Donderdag 7 december 2023 | 425 keer bekeken

Zaterdag 25 november organiseerde de Gemeente Kampen met Kampen Partners en anderen een bijzondere middag en avond met voetbal, netwerken en business trends tijdens het Business Event Kampen 2023.

Geslaagd zakelijke netwerkevenement op 25 november 2023

Dit waren de ingrediënten voor succes:

Wethouder Bas Wonink sprak de meer dan 60 aanwezige ondernemers uit Kampen toe, bij wijze van aftrap.

Het programma werd vervolgd door Eilt Staal die vertelde over Regio Zwolle United en de prachtige succesvolle initiatieven van dit samenwerkingsverband.

Cor van Dijken is een gerenommeerde expert op het gebied van circulaire economie en vertelde over zijn ervaringen en voor de ondernemers relevante ontwikkelingen.

Roeland Tameling van citymarketing organisatie Kampen Partners stond kort stil bij de campagne ‘Terug naar Kampen’, die volgend jaar start. Kijk voor meer informatie op www.terugnaarkampen.nl. Iedereen is van harte welkom bij de officiële aftrap van deze campagne tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst die wordt gehouden op maandagochtend 8 januari. Kijk voor meer info en tickets op https://champagnemomentje2024.eventbrite.nl .

Op de tribune was vervolgens eredivisie voetbal boordevol spektakel te zien, want PEC Zwolle speelde thuis tegen RKC Waalwijk. RKC ging er terecht met de winst vandaar, dus dat vraagt om een herkansing.

De aanwezigen pakten voor en na de wedstrijd alle netwerkmogelijkheden die ze maar zagen. Zo maakten ze contact met gelijkgestemde professionals uit ondernemend Kampen en verkenden ze potentiële partnerschappen in een ontspannen en uitnodigende sfeer.

Kortom: een memorabele avond in onze buurgemeente Zwolle vol inspiratie, verbinding en kansen tijdens het Business Event Kampen. Volgend jaar weer?

Neem voor meer informatie contact op met Frank Lucas via f.lucas@kampen.nl of 06 – 27 19 20 45 .

Fotocredits: Richard Tennekes – Foto Tennekes

BEK23 Bas Wonink BEK23 Cor van Dijken BEK23 Paul en Gerwin BEK23 Erik Faber BEK23 Roeland Tameling BEK23 Regio Zwolle United

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo