Nick Mondria, Beste Praktijkopleider van Overijssel

Woensdag 24 juli 2019 | 410 keer bekeken

De samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, (SBB), heeft Kampenaar Nick Mondria, (31) uitgeroepen tot beste praktijkopleider van Overijssel 2019.

Deze benoeming vindt jaarlijks plaats op basis van voordracht. Nu hij deze titel op zak heeft kan hij meedingen naar de landelijke titel! De bijbehorende oorkonde en bokaal zijn hem op 16 juli door de vertegenwoordiger van de SBB, dhr Roel Bovenhuis, overhandigd.

Nick is al vanaf 2013 praktijkbegeleider bij Dörr Kampen BV. Sindsdien begeleidt hij per jaar ca. 7 studenten van verschillend niveau. MBO-niveau 2, 3 en 4, maar ook ‘snuffelstagiaires’ van het voortgezet onderwijs. Desgevraagd zegt hij dat hij als geen ander weet hoe belangrijk het is om continue aan je eigen ontwikkeling te werken. Hij ziet het dan ook als een uitdaging om anderen daarin te stimuleren en motiveren. “En je hebt echt eer van je werk als je dan achteraf hoort dat de stagiair is geslaagd voor de opleiding. Dan kan ik weer een plusje achter die naam zetten!”

Nick zelf is in 2005 ook bij Dörr Kampen BV begonnen als stagiair. Na het voltooien van zijn opleiding is hem een contract aangeboden waar hij dankbaar gebruik van maakte. Tijdens zijn vaste aanstelling is Nick altijd aan zijn ontwikkeling blijven werken en heeft hij ettelijke cursussen en opleidingen gevolgd. Deels in vrije tijd, deels in de tijd van de werkgever. Daardoor kon hij binnen het bedrijf doorgroeien van lasser naar tekenaar/constructeur.

De directie van Dörr deelt zijn blijdschap. Het is leuk om te zien hoe hij vol enthousiasme met de leerlingen aan de slag gaat. En ja, zo’n benoeming straalt positiviteit uit. Wij leiden graag stagiaires op. Nick is tenslotte niet de eerste en zeker niet de laatste stagiair geweest die we na voltooiing van hun opleiding een contract hebben aangeboden.

Dörr Kampen BV is voor de meeste Kampenaren een grote onbekende. Haar klanten zitten in heel Nederland en België, terwijl de producten door wederverkoop de hele wereld over gaan. Dörr maakt roestvast stalen machines en apparaten voor de gezondheidszorg en voedsel- en verpakkingsindustrie. Meer info: www.dorrkampen.nl – 038-3314200.

 Nick Mondria, Beste Praktijkopleider van Overijssel

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo