Word inleverpunt Kampen Kado... of bestel die bonnen!

ga naar KampenKado.nl
Bewaar
Delen
Dinsdag 31 mei 2022 | 99 keer bekeken

Wil je je medewerkers blij maken met een typisch Hartelijke Hanzestad  Kampen geschenk? Doe ook je collega ondernemers een lol en maak gebruik van dé cadeaubon voor Kampen. Kampen Kado betekent voordeel voor jou, de consument en de lokale economie!

Wat is Kampen Kado?

De Kampen Kado Cadeaubon is een variant op de VVV-bon waarmee de houder van de bon bij diverse aangesloten lokale winkels en voorzieningen kan betalen. Met de cadeaubon kan de werknemer bijvoorbeeld aankopen doen bij de groenteboer of slager, maar ook een avond uit of een kop koffie op de hoek betalen.

Meld je aan als inleverpunt

Wist je dat inmiddels 47 winkels, 20 uitjes en horecazaken en 4 andere ondernemende partners in Kampen zijn aangesloten bij Kampen Kado? Bij hen kunnen de cadeaubonnen worden ingeleverd. Een actueel overzicht staat op www.kampenkado.nl. En als je zelf een inleverpunt wil worden kan dat ook eenvoudig en bijna gratis. Stuur een mail naar r.tameling@kampenpartners.nl voor de mogelijkheden of bel Roeland Tameling via 06-17453490.

mail Roeland voor meer info

Bestel cadeaubonnen

Kampen Partners hoopt, dat werkgevers in Kampen voor jarige werknemers, jubilarissen en andere relaties Kampen Kado bonnen aanschaffen. Zo laten we hen meer van Kampen genieten: funshopping in het gevarieerde winkelaanbod, uitgaan in de leukste horeca van Kampen en topattracties bezoeken voor jong en oud! Ze kunnen afhankelijk van de situatie ook evenementen, theater en andere optredens meemaken. Je bepaalt zelf welke bedragen je wilt besteden, je verrast je medewerkers met een origineel cadeau en… je draagt zo concreet bij aan de promotie van onze stad!

Ze liggen voor je klaar bij Boekhandel Bos. En grote aantallen kun je bestellen via administratie@kampenpartners.nl 

bestel Kampen Kado bonnen

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo