Activiteiten ma 10 mei t/m zo 16 mei

Maandag 19 april 2021 | 402 keer bekeken
Vier  de meivakantie in Kampen! Veel mag en kan (nog) niet, maar sommige dingen ook kunnen wel. Een ding is zeker: heel veel mensen die in de omgeving van Kampen wonen of vakantie vieren hebben deze vakantie tijd om leuke dingen te doen. Daar willen we graag een bij helpen! Daarom presenteren we alles wat er in de meivakantie te doen en te beleven is op deze website. Volop inspiratie voor een leuke vakantie!


Maandag 10 mei: 


hjh


Dinsdag 11 mei: 


hhj


Woendag 12 mei:Peuter- en kleuterdans | 9:30 uur | 2,5 t/m 4 jaar | 
Peuters en kleuters kunnen in de meivakantie hun energie helemaal kwijt bij Quintus tijdens deze heerlijke (coronaproof!) workshop Peuter- en Kleuterdans! De workshop kost €6. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Peuter- en kleuterdans | 10:30 uur | 3 t/m 5 jaar | 
Peuters en kleuters kunnen in de meivakantie hun energie helemaal kwijt bij Quintus tijdens deze heerlijke (coronaproof!) workshop Peuter- en Kleuterdans! De workshop kost €6. Combineer deze workshop Peuter- en Kleuterdans dan met de workshop Peuter- en Kleuterkunst van 9.30-10.30 uur en betaal €10 per kind voor beide workshops. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Kinderworkshop 'Zeefdruk je eigen tas' | 13:30 - 16:30 uur
Tijdens deze creatieve workshop zeefdrukken in de meivakantie ga je aan de slag met een print, die je gaat drukken op een katoenen tas. Je mag kiezen uit een bestaand sjabloon én je ontwerpt zelf een sjabloon. Inschrijven kan via: https://bit.ly/3d53Ip3 (www.quintuskampen.nl). Houd de website in gaten - de workshop gaat door wanneer Quintus weer open mag.

Kinderworkshop 'Style & fotografeer een Rembrandtportret' | 13:30 - 15:00 uur 
Kom in de meivakantie naar Quintus om een heus 'Rembrand-portret' te stylen en te fotograferen. Fotografe Ursula van de Bunte laat je zien hoe je kunt werken met mooi licht en bijzondere materialen zoals kragen van karton, inpakmateriaal, hoeden en meer. Schrijf je snel in om zeker te zijn van een plekje! Dat kan via de website www.quintuskampen.nl of https://bit.ly/31UlHYP


Donderdag 13 mei:


hjh


Vrijdag 14 mei:


hjh


Zaterdag 15 mei:


ghg


Zondag 16 mei:


hjh

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo