Bestel de unieke gratis deurbel mét Kamper geluid!

Dinsdag 30 maart 2021 | 4406 keer bekeken
Bewaar
Delen


images.kampen.17577 doe mij die deurbel.PHOTO 2021 03 12 16 08 20x1000

>> Klik hier voor gratis ringtones voor op je telefoon <<


Bij honderden mensen gaat deze lente een nieuw belletje rinkelen achter de voordeur. De stad Kampen geeft begin volgende maand gratis deurbellen weg met een uniek geluid: de sound van Kampen!

Sinds 2020 heeft Kampen een eigen geluidslogo, dat onder andere al te horen is in de trein van Zwolle naar Kampen (en terug). Dit muziekje hebben geluidstechnici weten te vangen in een deurbel. Dus zodra er weer meer visite mogelijk is, kunnen Kampenaren de mensen ontvangen met een geluid dat past bij onze hartelijke Hanzestad.

Deurbel bestellen

Vanaf 1 april kun je gratis en voor niets eigenaar worden van de bijzondere deurbel. Volg de Facebookpagina van Hanzestad Kampen voor Breaking News over de fantastische deurbellenactie. De deurbellen zijn niet in de verkoop dus wil je dit collectorsitem aan de deur hebben hangen, wees er dan snel bij want op is echt op!
 

Wil je zo’n fantastisch belachelijk gave gratis Kamper deurbel op 1 april thuis bezorgd krijgen?
Stuur een mail met jouw naam, adres en telefoonnummer naar doemijdiedeurbel@gmail.comEn niet onbelangrijk, vermeld of je thuis bent op 1 april. Want de deurbel past niet door de brievenbus.

Op 1 april om 10 uur’s ochtends maken we een selectie uit alle inzenders. Een derde van de deurbellen worden verloot onder de inzenders van buiten de gemeente Kampen en de rest van de deurbellen wordt verdeeld onder de inwoners van de Gemeente Kampen. Als u bij de gelukkigen behoort nemen wij voor 2 april contact met u op. 

Om een beetje in de stemming te komen beluister je hier alvast het unieke deurbel geluid: 
 

Bestel de unieke gratis deurbel mét Kamper geluid!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo