ringtone banner1920x800

 

Spaar ze allemaal!


Iedere dag vind je hier een nieuwe Kamper ringtone voor jouw telefoon. 


Ringtone 1: Download de originele ringtone van het geluid van Kampen hier voor iPhone en hier voor Android. (de linkjes openen in een nieuw scherm)
Ringtone 2: Download de Kazoo ringtone van het geluid van Kampen hier voor iPhone en hier voor Android. (de linkjes openen in een nieuw scherm)
Ringtone 3: Download de Rock Ringtone van het geluid van Kampen hier voor iPhone en hier voor Android. (de linkjes openen in een nieuw scherm)
Ringtone 4: Download de Fluitje Ringtone van het geluid van Kampen hier voor iPhone en hier voor Android. (de linkjes openen in een nieuw scherm)
Ringtone 5: Download de Accordeon Ringtone van het geluid van Kampen hier voor iPhone en hier voor Android. (de linkjes openen in een nieuw scherm)
Ringtone 6: Download de Triangel Ringtone van het geluid van Kampen hier voor iPhone en hier voor Android. (de linkjes openen in een nieuw scherm)
Ringtone 7: Download de Hulpdiensten Ringtone van het geluid van Kampen hier voor iPhone en hier voor Android. (de linkjes openen in een nieuw scherm)
Ringtone 8: Download de Boot Ringtone van het geluid van Kampen hier voor iPhone en hier voor Android. (de linkjes openen in een nieuw scherm)
Ringtone 9: Download de Koor Ringtone van het geluid van Kampen hier voor iPhone en hier voor Android. (de linkjes openen in een nieuw scherm)
Ringtone 10: Download de Orgel Ringtone van het geluid van Kampen hier voor iPhone en hier voor Android. (de linkjes openen in een nieuw scherm)
Ringtone 11: Download de Kerkklok Ringtone van het geluid van Kampen hier voor iPhone en hier voor Android. (de linkjes openen in een nieuw scherm)


Voor Iphone:
Download de ringtone (m4r-bestand) naar je computer. Sluit de iPhone met een kabel aan en open iTunes. Sleep de ringtone naar je iPhone in iTunes naar de map bel(tonen).

Voor Android:
Download de ringtone (mp3-bestand) naar je computer.. Sluit je telefoon met een USB-kabel aan op je computer. Sleep het muziekbestand (MP3) dat je wilt gebruiken als beltoon, naar de map Beltonen.

Als je er niet uitkomt:

Vraag hulp aan een puber of volg de stappen uit pdfdeze uitgebreide uitleg.


En kom morgen terug voor de allernieuwste ringtoon.


Goed om te weten

Op 1 april geven we gratis deurbellen weg in Kampen met alle ringtones. Volg het laatste nieuws op Facebook en houd www.doemijdiedeurbel.nl natuurlijk in de gaten. 

Het geluid van Kampen is ontwikkeld door BLCKBRD Soundbranding. Ton Kerkhof van De Muziekbrouwerij maakte deze geweldige ringtones voor ons allemaal. 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media