Glossy magazine KAMPEN

Meedoen? Neem gerust contact met ons op!
Bewaar
Delen
Dinsdag 20 december 2022 | 2660 keer bekeken

De stad Kampen omarmt je met warmte en gezelligheid! De indrukwekkende poorten en honderden monumenten geven de stad een nostalgische uitstraling. Jaarlijks worden er tal van activiteiten georganiseerd en winkelen is leuk dankzij de vele boetiekjes en unieke winkels. Al dit moois laten we je zien in het glossy magazine KAMPEN! 

Download

Het glossy magazine KAMPEN komt twee keer per jaar uit; in de zomer en in de winter. In het magazine ontdek je alles wat er te doen is in de stad. Je vindt er de mooiste wandelroutes, ontdekt wat er op cultureel en culinair gebied te doen is, de evenementen die georganiseerd worden en leuke activiteiten voor kinderen.

Wil je je voorbereiden op een bezoek aan Kampen en weten wat er te doen is in de stad? Blader dan hier door de online edities. Ben je in Kampen? Dan kan je een exemplaar ophalen bij één van de Tourist Info Punten of bij één van de deelnemende organisaties. Veel leesplezier!

Download hier het wintermagazine 2022

Download hier het zomermagazine 2022

Download hier het wintermagazine 2021

Begin juni verschijnt de voorjaarseditie 2022! Wil je meedoen? Neem dan contact op met Barry of Ineke. Graag vertellen we je alles over de mogelijkheden die er zijn om jouw bedrijf of organisatie te promoten! 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo