Het Kamper Sinterklaasjournaal

Maandag 13 november 2023 | 861 keer bekeken

Het is weer zover! Het Kamper Sinterklaasjournaal gaat weer van start! Kijk jij vanavond ook mee? Elke werkdag om 17:00 op het YouTube kanaal van Sint in Kampen.

Aflevering 1:

Dit jaar hebben we weer een fantastisch verhaal dat je kunt volgen. Zoals gewoonlijk gaan er zo af en toe dingetjes niet helemaal goed, maar dat gaan we proberen op te lossen! Volg jij het verhaal van Sinterklaas, de Pieten en de Burgemeester onderweg naar Nederland en naar Kampen?

Aflevering 2:

Wat gek he, die Burgemeester. Vanavond in een nieuwe aflevering van het Kamper Sinterklaasjournaal gaan we eens kijken of we er meer over kunnen ontdekken. Kijk jij vanavond weer?

Aflevering 3:

Gisteren zagen we dat we echt bijna contact hadden met Sinterklaas... Zou het vandaag eindelijk lukken om Sinterklaas te spreken? Wil je nou weten of het vanavond wel lukt? Kijk dan vanavond weer naar het Kamper Sinterklaasjournaal!

Aflevering 4:

Het is gelukt! We hebben eindelijk contact gekregen met de Stoomboot en met Sinterklaas! Maar zoals je ziet gaat er iets niet helemaal goed bij kluspiet... ben jij ook zo benieuwd wat er aan de hand is? Kijk dan vanavond weer naar het Kamper Sinterklaasjournaal!

Aflevering 5:

Vanavond is alweer de laatste aflevering van het Kamper Sinterklaasjournaal... Morgen komt Sinterklaas natuurlijk aan in Kampen, dat hopen we tenminste. Want zonder Burgemeester kan het hele feest niet door gaan! Komt vanavond alles toch nog goed? Je komt er vanavond achter bij het Kamper Sinterklaasjournaal! 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo