Dineren
Voor jong en oud

47 Anno Domini

Waar

Oudestraat 208

8261 CA Kampen

In maart 2023 opent Italiaans restaurant en winebar 47 Anno Domini haar deuren in het centrum van Kampen aan de Oudestraat 208. Vanuit de liefde voor de Italiaanse keuken en wijnen is het concept voor het restaurant en de winebar ontstaan. We laten ons graag inspireren door de moderne Italiaanse keuken. De moderne Italiaanse keuken heeft respect voor klassieke recepten maar ontdekt graag de unieke balans van nieuwe en oude tradities.

poster menu

La dolce vita!

We werken met dagverse lokale producten en laten de beste vleeswaren, kazen en wijnen overkomen uit Italië. Naast onze geliefde pizza’s kun je bij ons terecht voor smaakvolle traditionele pasta’s, heerlijke secondi zoals fritto misto di pesce, filetto of lamsvlees van de grill. Ook onze antipasti zijn onweerstaanbaar goed! We serveren de zoetste dolci zoals klassieke tiramisu of een cheesecake van Raffaello. In onze winebar kun je lekker komen borrelen en genieten van bijpassende bites. 

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en laten iedereen heel graag kennis maken met onze Italiaanse gastvrijheid, verrassende en smaakvolle gerechten en een fantastisch aanbod aan Italiaanse wijnen.

Reserveer online via https://47annodomini-kampen.com of telefonisch door tijdens onze openingstijden te bellen naar 038 332 1442.

Welkom! 

posteer poster

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo