Hotels & Bed and Breakfasts
Voor jong en oud

Bed & Breakfast De Graaf van Campen

Waar

Graafschap 35

8261 LB Kampen

Welkom bij Bed & Breakfast De Graaf van Campen. Hier staat genieten, persoonlijke aandacht en service voorop!

Bed & Breakfast De Graaf van Campen

Kom heerlijk overnachten (én ontbijten) in één van de luxe kamers in onze bruisende, Hartelijke Hanzestad Kampen! Met de historische binnenstad op loopafstand en de IJssel stromend door de achtertuin is De Graaf van Campen de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Kampen.

De magnifieke skyline langs de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling. Op steenworp afstand van o.a. Zwolle en Elburg met leuke winkelcentra en prachtige natuurgebieden (o.a. het nieuw gegraven Reevediep) is er voor een ieder wat te beleven. Rondom Kampen zijn meerdere fantastische fiets- en wandelroutes.

B&B De Graaf van Campen is sinds het voorjaar van 2022 gevestigd in het centrum van de oude Hanzestad Kampen waar je vele leuke restaurants en terrassen vindt én een prachtig stadspark op loopafstand.

Vanzelfsprekend maken wij een heerlijk, uitgebreid ontbijt voor je klaar (welke op de kamer genuttigd kan worden, maar ook op een kleedje langs de IJssel!).

Wees van harte welkom en voel je thuis bij De Graaf van Campen! 

BOEK HIER

benb sfeer
benb benb2

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo