Hotels & Bed and Breakfasts
Voor jong en oud

Bij Isa & Max

Waar

Martgang 6

8261 AL Kampen

Kom heerlijk overnachten in één van de complete appartementen in onze bruisende, Hartelijke Hanzestad Kampen! Midden in de historische binnenstad en met uitzicht op de IJssel is Bij Isa & Max appartementen de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Kampen.

COMPLEET UITGERUSTE APPARTEMENTEN

De magnifieke skyline langs de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling. Op steenworp afstand van o.a. Zwolle en Elburg met leuke winkelcentra en prachtige natuurgebieden (o.a. het nieuw gegraven Reevediep) is er voor een ieder wat te beleven. Rondom Kampen zijn meerdere fantastische fiets- en wandelroutes.

Wij beschikken over 2 appartementen van respectievelijk 45m2 en 30m2. Deze zijn gelegen op de eerste verdieping van een herenhuis uit 1890. De appartementen bevatten een slaapkamer met ensuite badkamer en een aparte toilet. Verder zijn onze appartementen voorzien van een woonkamer/ keuken met vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi magnetron oven en inductie kookplaat. Ook heeft de keuken een Nespresso machine en een waterkoker. 

Voor de deur geldt betaald parkeren. Op 600 meter kunt u gratis parkeren in parkeergarage Buitenhaven. Kortom een perfecte uitvalsbasis om Kampen en omgeving te verkennen.

poster poster

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo