Campings & Camperplaatsen
Voor jong en oud

Camperplaats Kampen

Waar

Burgemeester Berghuisplein 1

8261 DD Kampen

Met je camper kamperen midden in de stad. Dat kan in Kampen! Op het Burgemeester Berghuisplein zijn 25 camperplaatsen ingericht. De locatie is fantastisch want het Burgemeester Berghuisplein ligt pal naast het prachtige stadspark van Kampen en op slechts 5 minuten loopafstand van de historische binnenstad van Kampen. 

Camperplaats in de historische binnenstad

In de historische binnenstad vind je vele leuke winkels, boetiekjes, lunchrooms, koffietentjes en restaurants. In de stad is altijd wat te beleven! Verder is het bij warm of juist heel slecht weer genieten in nieuwe zwembad van Kampen aan de overkant van de camperplaats. 

Hoe werkt het? 

Op het Burgemeester Berghuisplein in Kampen is op de parkeerplaats een speciaal gedeelte ingericht voor campers. De serviceruimte met water en goed sanitair is te openen met een toegangscode. Bij de parkeermeter koop je een kaartje. Daarop staat de toegangscode. Dit is tevens het betaalbewijs. 

Je kunt maximaal 3x 24 uur op de camperplaats in het centrum van Kampen verblijven. Het tarief is €12,50 per nacht voor 2 personen inclusief toeristenbelasting. Let op: er is geen stroomvoorziening.

Contact

info@kampen.nl
038-3392999

Welkom bij Camperplaats Kampen!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo