De Bruine Vloot

Bij Kampen denk je gelijk aan het mooie stadsaanzicht van deze Hanzestad.  De prachtige schepen van de Bruine Vloot maken het plaatje helemaal compleet. Trots zijn de Kampenaren op de mooie zeilschepen die aan de IJsselkade liggen.

De Kamper vloot is er een van hoge kwaliteit. Dat is te zien aan de schepen en direct te merken aan de gastvrije schippers en matrozen. Die zelfs in hun schaarse vrije tijd in kleine zeilbootjes te vinden zijn op de Ijssel. Als dat geen passie is!

De vloot bestaat uit zo’n 18 schepen. Verschillend van grootte zelfs de enige viermaster op het Nederlandse water heeft Kampen als thuishaven. ’s Winters komen ook de zeilschepen uit de Oostzee weer terug naar Kampen.

Varend vanuit Kampen ontdek je hoe mooi de natuur in de omgeving van Kampen is. De IJssel, de prachtige IJsseldelta en het Ketelmeer. Je kijkt je ogen uit!

De schepen varen dagtochten en meerdaagse tochten door heel het land. De gasten komen veelal uit Duitsland en Nederland. Zeilen op een schip is ideaal voor bedrijfsuitjes, familieweekenden, schoolreizen. Water verbindt. Al eeuwen lang.

Kijk voor meer informatie over de boten en arrangementen op: www.naupar.com of op www.sailingbird.com.

Bruine Vloot in de avond met lichtjes Nautisch plaatje van touwen van een schip
Je ziet een schip tussen de huizen door Schip van de Bruine Vloot

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo