Uitgaan & Events

De Koornmarktspoort

Waar

IJsselkade 1

8261 GS Kampen

Prachtig gelegen tussen de IJssel en het oude centrum van Kampen, vind je de Koornmarktspoort. Deze oudste stadspoort van Kampen dateert uit de 14e eeuw en fungeert tegenwoordig als escaperoom.

De oudste stadspoort van Kampen

Wie onder de Koornmarktspoort door wandelt, waant zich zonder problemen in het Middeleeuwse Kampen. In die tijd was de poort verweven in de stadsmuur. De ruimten boven de poortingang zijn door de eeuwen heen gebruikt als gevangenis en huisvesting voor soldaten.

Escaperoom Koornmarktspoort
Bij het betreden van de Koornmarktspoort stap voor je gevoel zo binnen in die oude tijd. Hier speel je een unieke escaperoom. In een volledig nautisch decor met bijpassende accessoires is jullie hulp nodig om de muiterij op één van de Kamper Kogges te achterhalen.

Namen van koopmanslieden en andere Hanzesteden vliegen je om de oren terwijl je focust op het openen van sloten, het kraken van codes en het ontdekken van een groter complot. Kunnen jullie in een bijzondere ontdekkingstocht door deze stadspoort ontdekken wie de verschillende goederen heeft ontvreemd?

Let op: De Koornmarktspoort is helaas niet toegankelijk voor minder validen.

Adres Escaperoom Koornmarktspoort: Voorstraat 1, 8261 HP, Kampen

Kijk voor meer informatie en tarieven op: https://kamperevents.nl/escaperoomkampen/

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo