Borrelen Dineren Koffie Lunchen

De Vier Kampen

Waar

IJsselkade 59

8261 AG Kampen

Bij de Vier Kampen kun je terecht voor een lekker kopje koffie met een gebakje, een goed glas wijn of voor een van onze speciaalbieren. Vanaf 12:00 uur serveren wij soepen, belegde broodjes, diverse salades, eiergerechten en een warme lunch. Vanaf 17.00 kun je genieten van verschillende gerechten van onze dinerkaart. Ook serveren wij buiten onze dinerkaart om heerlijke seizoensgerechten.

Op de eerste verdieping van ons monumentale pand tref je onze feestzaal, en of het nu om een bruiloft, verjaardagsfeest of een vergadering gaat, wij hebben alle mogelijkheden in huis en ruimte tot 150 personen, uitgebreide diners, buffetten, koffietafels of een high tea. Samen met jou zorgen de medewerkers van de 4 jaargetijden voor een sfeervol of knallend feest, of juist voor een ingetogen samenzijn. Wij doen alles om die dag tot jouw/jullie dag te maken.

Het pand van de Vier Kampen is minstens 100 jaar geleden gebouwd, dit is terug te zien in de authentieke binnenzijde van het pand. In de serre kun je terecht voor een lekker kopje koffie met een gebakje, een goed glas wijn of voor een van onze speciaalbieren. Vanaf 12:00 uur worden er soepen, belegde broodjes, diverse salades, eiergerechten en een warme lunch geserveerd. Vanaf 17.00 is het mogelijk om hier te dineren. Buiten de kaart om worden er heerlijke seizoensgerechten gepresenteerd.

Oplaadpunten: Bij de Vier kan je je elektrische fiets opladen naast het terras. Telefoon opladen? Ook dat kan genietend op het terras. 

Graag tot ziens bij de 4 jaargetijden waar je prachtig uitzicht hebt op de stadsbrug en Hanzevloot van Kampen!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo