Eetwinkel
Voor jong en oud

Erf-1

Waar

Mandjeswaardweg 6

8267 AW Kampen

Op de Mandjeswaard, onderdeel van het mooie Kampereiland, vind je de boerderij op Erf-1. Het erf waarop de boerderij staat is al in gebruik sinds 1432 toen in de monding van de IJsseldelta eilanden aaneen groeiden op de grens van zoet en zout. Het éérste en oudste erf van Kampereiland, vandaar de naam: Erf 1.

(H)eerlijke pure boerderijzuivel van het kampereiland

ERF-1 staat voor boeren met smaak! De Familie Bruins produceert graag jouw voedsel met oog voor de weidevogels in de lucht, de koeien op het land en de wormen in de bodem. Boeren met hart voor natuur en dier betekent gezondere koeien, een gezond product en draagt bij aan een gezondere levensstijl. Puur natuur!

Bij Erf-1 beleef je het verhaal achter de producten. Je kunt de stal bezoeken en zien hoe de producten worden gemaakt. Gelegen aan de Goot en het Ganzendiep ruik je de geur van vers gras en hoor je de stilte. Een heerlijke plek om te ontdekken en de alledaagse drukte te ontvluchten.

Ook kan je bij Erf-1 overnachten met een camper. Camperplaats Camper Eiland Farm heeft 6 ruime, groene – deels verharde plekken. Verdere voorzieningen zijn rondom de boerderij aanwezig. Hanzestad Kampen is op fietsafstand en in de omgeving zijn veel wandelpaden. Een camperplaats waar men mee gaat in het ritme van de boerderij inclusief boerderijgeluiden. 

Kijk voor meer informatie op: https://erf1.nl/

foto foto

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo