Verzorging
Voor jong en oud

Fragrantly – Scent auras for life

Waar

Oudestraat 144

8161 CX Kampen

GEMAAKT MET LIEFDE

Geurbeleving door middel van lichamelijk verzorging en voor home decor is waar Fragrantly voor staat. Met haar eigen natuurlijk en plantaardige producten biedt Fragrantly innovatieve creaties zoals o.a. Whipped Soap Soufflés, zijde zachte body butters, gezichtsverzorging, heerlijk parfums en rijke geurende kaarsen.

Het Fragrantly assortiment is breed en divers. Zo hebben we diverse producten waar als surprise een sieraad in verborgen zit. Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een ander of jezelf, dan hoef je niet ver te zoeken bij Fragrantly.

Fragrantly heeft ook innovatieve producten ontwikkeld ter bestrijding van diverse natuurlijke ongemakken. Denk aan een natuurlijke en niet agressieve manier om wespen en muggen af te weren, maar ook een natuurlijke wijze om allergische reacties bij hooikoorts te verhelpen. Dat is wat de kracht van de natuur kan bieden met Fragrantly.

Kijk voor meer informatie op: https://fragrantly.net/

Als je van geuren houdt en iets zoekt dat anders en speciaal is, dan is Fragrantly precies wat je zoekt. Handmade in Kampen!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo