Wonen, Cadeau & Hobby

Kunstig Kitschwerk

Waar

Geerstraat 19

8261 HL Kampen

Hou je van kleur? Leuke spullen voor je interieur? Een bijzonder cadeautje? Te gekke kleding van de kleurigste merken en verantwoord gemaakt? Dan moet je echt even binnen gaan in het 'Roze winkeltje' van Kampen! Het assortiment hier is net even anders en je kan hier mooie vondsten doen. Je kan zomaar tegen je nieuwe lievelingstas aanlopen, of net dat ene kaartje scoren waar je vreselijk om moet lachen. Hoewel, 1 kaartje? Dat zou knap zijn, er zijn er teveel leuk!  

winkeltje vol spullen kleding

De kleurigste winkel van Kampen

De kleding is voor dames en je vindt er merken als Blutsgeschwister, Tante Betsy, Bakery Ladies, Danefae en ook wat onbekendere die zo leuk zijn, dat je iets hebt wat je niet overal kan vinden. Dat is wel wat het idee is achter deze winkel.

Zo vind je hier ook kussens gemaakt door de eigenaresse van gerecyclede wollen dekens en dekendieren (met paspoort zodat je weet wie je in huis haalt), zelfgemaakte tassen en leuke originele kraamcadeautjes, leuk om te combineren met bestaande collectie of de kussens die al bij je op de bank liggen.

O ja, vergeet ik bijna dat er ook boeken zijn, of het gaat over spirituele zaken, koken of kinderboeken, ook deze zijn net even anders, pop-up boeken, knutsel pakketjes, dino doe dingen, laat je maar verassen. Eén ding is zeker, je verlaat de winkel met een blij gevoel en een grote glimlach op je gezicht!

Welkom bij Kunstig Kitschwerk!

kussens winkeltje

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo