Koffie
Voor jong en oud

Multivlaai

Waar

Oudestraat 1

8261 CC Kampen

MultiVlaai heeft een zeer breed assortiment aan chocolade, macarons, taarten, cakes en natuurlijk échte Limburgse vlaaien. Je vindt er beslist een lekkernij die helemaal past bij jouw smaak, want het assortiment bestaat uit een 75 verschillende taarten en vlaaien, 24 soorten macarons en een zee aan chocolade. Producten volgens het aloude en traditionele Limburgse recept, maar ook nieuwe, spannende variaties.

taart bonbons

Heerlijke vlaai en meer!

Je vindt bij Multivlaai beslist een vlaai die helemaal past bij jouw smaak, want het assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende taarten en vlaaien. Vlaaien volgens het aloude en traditionele Limburgse recept, maar ook nieuwe, spannende variaties. De vlaaien worden op verzoek gratis in acht, tien of twaalf punten gesneden, zodat de vlaai makkelijk te presenteren is. 

In de zomermaanden beschikken wij over een terras waar je kunt genieten van een heerlijke punt taart met een kop koffie of wat fris. Of wat dacht je van een verrukkelijk schepijsje ? Laat je verrassen en kom proeven!

Uiteraard bezorgen wij ook. Bestellen kan telefonisch op 038 – 33 27 342 of via www.multivlaai.nl.

winkel winkel van binnen

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo