Bijzonder overnachten

Overnachten op een schip van de Bruine Vloot

Waar

IJsselkade

8261 AG Kampen

Contact

0634200634

0634200634

marloes@sailingbird.com

https://www.sailingbird.com/nl

Bij Kampen denk je gelijk aan het mooie stadsaanzicht van deze Hanzestad.  De prachtige schepen van de Bruine Vloot maken het plaatje helemaal compleet. Trots zijn de Kampenaren op de mooie zeilschepen die aan de IJsselkade liggen. De Kamper vloot is er een van hoge kwaliteit. Dat is te zien aan de schepen en direct te merken aan de gastvrije schippers en matrozen. Die zelfs in hun schaarse vrije tijd in kleine zeilbootjes te vinden zijn op de IJssel. Als dat geen passie is!

Een unieke beleving

De vloot bestaat uit zo’n 18 schepen. Verschillend van grootte zelfs de enige viermaster op het Nederlandse water heeft Kampen als thuishaven. ’s Winters komen ook de zeilschepen uit de Oostzee weer terug naar Kampen. Varend vanuit Kampen ontdek je hoe mooi de natuur in de omgeving van Kampen is. De IJssel, de prachtige IJsseldelta en het Ketelmeer. Je kijkt je ogen uit!

De schepen varen dagtochten en meerdaagse tochten door heel het land. De gasten komen veelal uit Duitsland en Nederland. Zeilen op een schip is ideaal voor bedrijfsuitjes, familieweekenden, schoolreizen. Water verbindt. Al eeuwen lang.

Wil je zelf ervaren hoe het is om een dagtocht te maken? Een weekendje genieten van Hanzestad Kampen en de waterrijke omgeving? Of je vakantie aan boord doorbrengen? Boek dan je verblijf op één van deze prachtige historische schepen! 

Websites:
www.sailingbird.com
https://www.summertime-sailing.com
https://www.sailinghester.com/

www.naupar.nl 
www.naupar.com 
www.naupar.de 
www.naupar.be

Telefoon: 
Nederland: +31 (0)88-2525 000
Duitsland:  +49 211/2409007
België: +32 03/8081575
 


 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo