Borrelen

Paviljoen Hanzezicht

Bewaar
Delen

Waar

Ir. B.P.G. van Diggelenkade 2

8267 AC Kampen

Paviljoen Hanzezicht is gelegen aan het Kamper stadsstrand, direct aan de IJssel aan de zonzijde van de rivier, met rechtstreeks uitzicht op het stadsfront van Hanzestad Kampen. Zowel in ons paviljoen als op het terras serveren wij koffie, gebak, heerlijke broodjes en bieden wij een uitgebreid en culinair assortiment aan ‘Streetfood’ voor zowel lunch als avond!  

Prachtig uitzicht op Hanzestad Kampen

Ook kun je bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan ijsjes, frisdranken, bier, wijnen, cocktails, snacks en borrelplanken! 

Neem gerust plaats op ons grote terras waar met het comfort van onze luxe loungesets en fijne voorzieningen er genoten kan worden van het unieke uitzicht, de ondergaande zon en uiteraard onze eigentijdse en onderscheidende menu- en drankenkaart.

Van 1 april tot en met 31 oktober zijn het strand en de 'Strandbar To Go' van 08:00 uur tot 24:00 uur open. Het strand is altijd gratis toegankelijk. Het paviljoen en het terras zijn van 10:00 uur tot 24:00 uur geopend. Iedereen is van harte welkom om te genieten, te ontspannen en te recreëren op het strand, aan het water, op de zonneweide en om gebruik te maken van al onze faciliteiten. 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo