Theater
Voor jong en oud

Stadsgehoorzaal

Waar

Burgwal 84

8261 ES Kampen

De Stadsgehoorzaal Kampen ademt geschiedenis vanuit alle kieren, hoeken en krochten van het gebouw. Als je plaatsneemt in de rode pluche stoelen onder de beeldschone kroonluchter in de grote zaal, waan je je in een tijdloos theaterlandschap. Hier zat men ook aan het eind van de 19e eeuw, toen de Stadsgehoorzaal haar deuren opende. Gedurende 125 jaar veranderde er veel in het theater, maar één plek bleef hetzelfde: de grote zaal. Je wordt omringd door de historie. Dit is écht theater!   

grote zaal oude foyer

Meer dan alleen een theater...

Wij zijn trots op ons theater. Maar niet alleen op de fraaie grote zaal. We hebben meer te bieden. Veel meer. In de laatste jaren heeft het hele pand, van de nok tot de kelder, een enorme opknapbeurt gekregen. Alle ruimtes zijn gerenoveerd en volledig aangepast aan de eisen van deze tijd.

Er zijn drie prachtige foyers met elk hun eigen karakter, de kleedkamers behoren tot de mooiste van Nederland (wij horen nog wel eens iets terug van de artiesten die hier te gast zijn), we beschikken over een 4K-filmprojector met dolby surround voor de Filmhuisvoorstellingen in de kleine zaal, kortom, de Stadsgehoorzaal is klaar voor de volgende 125 jaar.

Het gebouw zit vol grote en kleine verhalen. Wil je een rondleiding volgen? Dat kan! Neem hiervoor contact op met info@stadsgehoorzaalkampen.nl. Van harte welkom!
 

Informatie

De kassa is geopend op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur en één uur voor aanvang van voorstellingen. Op de website www.stadsgehoorzaalkampen.nl vind je een handig overzicht van alle voorstellingen en kan je gelijk de kaarten reserveren.

vestzaktheater schoolfoyer
dinerlocatie trouwen

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo