IJs Koffie Lunchen
Voor jong en oud

Theehuis Zalkerveer

Waar

Veecaterdijk 12a

8275 AG 's-Heerenbroek

Een prachtige locatie aan de IJssel. Onder het genot van een kop thee of koffie geniet je van het prachtige uitzicht. Vergeet daarbij niet onze huisgemaakte gevulde koek of een puntje van onze beroemde appeltaart. Theehuis Zalkerveer bezorgt je een onvergetelijk koffie of theemoment!

Mooie locatie aan de IJssel

Geniet van het weidse uitzicht over de IJssel. En beleef de IJsseldelta van binnenuit. Twaalf mensen met een verstandelijke beperking heten je van harte welkom en bedienen je graag.

Huisgemaakte appeltaart
Wij serveren verschillende soorten versgemalen koffie, thee en frisdrank. Daarnaast mag een puntje van onze eigengebakken appeltaart niet ontbreken. Ook onze huisgemaakte gevulde koeken zijn heerlijk of wat dacht je van een verkoelend ijsje?

Tegenover het theehuis vaart het Zalkerveer. Maak je een mooie fietstocht of wandeling dan kan je hier met het pontje de IJssel oversteken. Een unieke ervaring. Hieronder delen we een prachtige fiets/wandelroute langs de uiterwaarden van de IJssel. 

Kijk voor meer informatie op: https://zalkerveer.nl/

Welkom! 

uitizcht

Fietsroute rondje Zalkerveer

Fiets deze prachtige route langs de uiterwaarden van de IJssel. Je fietst door de Zande richting Zalk en steekt hier met het Zalkerveer de IJssel over. Drink daarna een kopje koffie of thee met heerlijke appeltaart bij het theehuis en geniet van het prachtige uitzicht. Daarna fiets je door Wilsum weer terug naar Kampen! 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo