Hotels & Bed and Breakfasts

Tussen de Poorten

Waar

2e Ebbingestraat 8

8261 VV Kampen

Kom genieten bij B&B ‘Tussen de Poorten’. De B&B is zo genoemd omdat het tussen de twee indrukwekkendste poorten van Kampen staat; de Cellebroederpoort en de Broederpoort. De studio’s zijn naar de poorten vernoemd. Beide poorten zijn onderdeel van de aarden wal die het stadspark begrensd. Vanuit de B&B kijken we zo uit op dit fantastisch mooie stadspark. De benedenverdieping is omgetoverd tot twee mooie, luxe studio’s. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een prettig verblijf.

Ontdek deze prachtige locatie!

Het pand aan de 2e Ebbingestraat is gebouwd in 1895. Het is één van de laatste stadsboerderijen. In het gedeelte waar eigenaren Michel en Anja wonen, op de eerste verdieping, was vroeger de hooizolder. Je kunt dit nog zien aan het grote raam aan de voorkant waar vroeger de deuren van de hooizolder zaten. Op de begane grond, waar nu de B&B is, stonden voorheen de koeien.

Michel en Anja vinden het fijn om iedereen te laten genieten van dit mooie pand en haar fantastische locatie. Het oude sfeervolle stadscentrum met haar rijke historie, tegen het stadspark, op 5 minuten loopafstand van gratis parkeergelegenheid en 10 minuten van het het NS station

In de directe nabijheid van veel groene natuur en water waar je kunt wandelen, fietsen of recreeren. En niet te vergeten de terrrasjes, leuke restaurantjes en pleintjes in het oude centrum.

Persoonlijke aandacht, service op maat en privacy van de gasten staan bij Michel en Anja voorop!

Welkom bij Bed & Breakfast Tussen de Poorten!

 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo