Magazine KAMPEN

Meedoen? Neem gerust contact met ons op!
Woensdag 21 juni 2023 | 4464 keer bekeken

De stad Kampen omarmt je met warmte en gezelligheid! De indrukwekkende poorten en honderden monumenten geven de stad een nostalgische uitstraling. Jaarlijks worden er tal van activiteiten georganiseerd en winkelen is leuk dankzij de vele boetiekjes en unieke winkels. Al dit moois laten we je zien in het glossy magazine KAMPEN! 

Download

Het magazine KAMPEN is hét magazine voor toeristen en inwoners van de gemeente Kampen. Je ontdekt wat er te doen is in de stad en in de omgeving. Je vindt er de mooiste fiets-en wandelroutes, het culturele en culinaire aanbod, de evenementen die georganiseerd worden en leuke activiteiten voor kinderen.

Het magazine KAMPEN komt één keer per jaar uit, aan het begin van de zomer, in een oplage van maar liefst 26.000 exemplaren. Deze worden huis-aan-huis verspreid in de gemeente Kampen (excl. nee/nee stickers) en liggen ook nog eens op vele strategische afgiftepunten.

Wil je weten wat er te doen is in de stad of je voorbereiden op een bezoek aan Kampen? Blader hieronder door de online edities. Ben je in Kampen? Dan kan je een exemplaar ophalen bij één van de Tourist Info Punten of bij één van de deelnemende organisaties. Veel leesplezier!

Download hier het magazine Kampen | Editie 2023

Download hier het wintermagazine 2022

Download hier het zomermagazine 2022

Download hier het wintermagazine 2021

Begin juni 2024 verschijnt de volgende editie! Wil je meedoen? Neem dan contact op met Barry of Ineke. Graag vertellen we je alles over de mogelijkheden die er zijn om jouw bedrijf of organisatie te promoten! 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo