Dit is je kans om als een ware Van Rossem feedback te geven terwijl je de binnenstad van Kampen bezoekt. Coronaproof en op het moment dat het jou uitkomt. Stap een door ons geselecteerde winkel of horecazaak binnen, geef je ogen en oren goed de kost en geef na afloop jouw commentaar… en complimenten natuurlijk. 

We dagen je uit om de gastvrijheid en toegankelijkheid van de binnenstad te testen en feedback te verzamelen. Want daarmee kan de stad nog hartelijker voor iedereen kan worden. Het is dus de bedoeling dat je minstens twee winkels of horecazaken in de binnenstad bezoekt en daar goed kijkt naar de klantvriendelijkheid van het personeel en andere dingen die een zaak hartelijk maken. Je vult een scoreformulier in en geeft concrete complimenten en tips waar de ondernemer mee verder kan.

Meld je aan via https://www.vanrossemsinkampen.nl/#boek. We kijken naar je bevindingen uit. 


Hoe we je belonen

Als je twee feedback formulieren hebt ingevuld en ingeleverd, krijg je van ons een Kampen Kado bon ter waarde van € 5,-. En als je die op het terras of in een restaurant gebruikt is de waarde ervan nog 25% hoger. Maar daar doe je het natuurlijk niet voor, het gaat jou om het gevoel als een ware Van Rossem te kunnen mopperen over vervelende herrieschoppers en een pluim te geven aan die ondernemer waar je echt blij van wordt.

Reserveer ook alvast het weekend van 9 en 10 oktober in je agenda, want dan organiseren we het Ontmoetingsfestival Kampen. En tijdens dat festival gaan we jullie beoordelingen bekendmaken. Inclusief de beste verbetertips, de mooiste schouderklopjes en de bekendmaking van de meest hartelijke ondernemer van Kampen. Daarvoor krijg je een persoonlijke uitnodiging, wij zorgen voor de hapjes en drankjes.


Meer weten

Heb je nog vragen? Opmerkingen? Stuur een mailtje naar r.tameling@kampenpartners.nl, we helpen je graag verder. En alvast heel erg bedankt voor je waardevolle feedback. Tot ziens in Kampen!

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media