Kom met de bus naar Kampen en profiteer van een aantal leuke arrangementen. Boek een arrangement met stadswandeling, een museumbezoek of een wandeling.

Kom met de bus (kijk op 9292.nl voor de vertrektijden. Zit de Blauwnet trein Zwolle-Kampen in het reisadvies? Kijk dan op deze pagina voor onze bus en trein arrangementen) en ontdek Kampen met onze arrangementen! Download hier alvast je plattegrond.

Bekijk alle arrangementen hieronder en boek ze hier

Arrangement 1: 
Dagje Kampen (bus) met infopakket voor € 6,50 

Geldig voor een dagretour in de bus. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne. Boek hier dit arrangement.

Arrangement 2: 
Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Ikonenmuseum en koffie/thee met petit four voor € 16,-

Geldig voor een dagretour in de bus. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en heeft u toegang tot het Ikonenmuseum inclusief een kopje koffie of thee met petit four. Boek hier dit arrangement.

Arrangement 3: Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Stedelijk Museum en koffie/thee met gebak voor € 16,-

Geldig voor een dagretour in de bus. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en heeft u toegang tot het Stedelijk Museum inclusief een kopje koffie of thee met gebak. Boek hier dit arrangement.

Arrangement 4: Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Stedelijk Museum met lunch en bezoek Ikonenmuseum met koffie/thee en petit four voor € 25,-

Geldig voor een dagretour in de bus. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne, heeft u toegang tot het Stedelijk Museum met lunch en heeft u toegang tot het Ikonenmuseum inclusief een kopje koffie of thee met petit four. Boek hier dit arrangement.

Arrangement 5: Stadswandeling in Kampen op vrijdag of zaterdag voor € 10,-

Kom met de bus op vrijdag of zaterdag naar Kampen en loop mee met een stadswandeling met een ervaren gids. Geef je vooraf op. Klik hieronder verder voor meer informatie. Boek hier dit arrangement. 

Arrangement 6: Stadswandeling in Kampen op zondag voor € 12,50,-

Kom met de bus op zondag naar Kampen en loop mee met een stadswandeling met een ervaren gids. Geef je vooraf op. Klik hieronder verder voor meer informatie. Boek hier dit arrangement. 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media