Ontdek de omgeving van Kampen op de fiets

Donderdag 20 augustus 2020 | 309 keer bekeken

Vind je het leuk om te fietsen en wil je nog even genieten van de zomer en nazomer in Kampen? Dan is het heerlijk om de omgeving van Kampen op de fiets te ontdekken. Het is werkelijk prachtig! Geniet van de weilanden, het Ganzendiep, het Reevediep, de uiterwaarden van de IJssel, de dorpjes Wilsum en Zalk...Maak gebruik van de knooppuntenroutes. Op www.fietsnetwerk.nl vind je enorm veel fietstochten, deze zijn alleen vaak wat langer. Wil je dichtbij huis, kijk dan op de kaarten in de afbeeldingen en start gelijk vanaf Kampen. Wel zo makkelijk. Je kunt middels de knooppunten je tocht zo lang (of zo kort) maken als je wilt!

Wil je toch een dagtocht maken? Zoek dan een mooie route uit op fietsnetwerk.nl. Veel fietsplezier! 

Ohja! Leuk tip...er zijn meerdere fietspontjes. Het Kleemanspontje bij de Mandjeswaard kan je zelf bedienen (erg leuk avontuur voor de kids) en het Zalkerveer vaart elke dag van 10-18u. Aan de overkant kan je bij het Theehuis genieten van een heerlijk kopje koffie/thee met wat lekkers erbij. Kijk op https://zalkerveer.nl voor meer informatie!

Fiets huren of advies nodig? Bel - Whatsapp of SMS de Tourist Hotline: 06-16336440 of bezoek de #HierMoetJeZijn pop-up Tourist Info Store tegenover IJsselkade 51, naast de stadsbrug van Kampen. 

Ontdek de omgeving van Kampen op de fiets Ontdek de omgeving van Kampen op de fiets

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo