Ondernemend Kampen zet deuren weer wagenwijd open

Open Bedrijvendag 2024
Woensdag 27 december 2023 | 291 keer bekeken

Op 23 maart 2024 geeft een aantal toonaangevende bedrijven gratis rondleidingen tijdens de Open Bedrijvendag Kampen. Dit evenement werd in 2023 voor het eerst gehouden en was zo succesvol, dat hier een jaarlijkse traditie van wordt gemaakt. Het komend jaar wordt er extra aandacht besteed aan de schoolgaande jeugd, maar ook omwonenden, werkzoekenden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Zaterdag 23 maart tweede Open Bedrijvendag Kampen

Deelnemers

Ook in 2024 zal een elftal ondernemingen te bezoeken zijn. De eerste namen van deelnemende bedrijven zijn inmiddels bekend. Opleggerbouwer Broshuis en Hylkema Funderingstechniek doen mee. Net als Dumaco Kampen (specialist in metaalbewerking), Graansloot (op- en overslag van bulkgoederen) en Ausnutria (producent van melkpoeder en flesvoeding). Meer namen volgen begin komend jaar op www.openbedrijvendagkampen.nl.

 

Tweede ronde

In 2023 waren de bezoekersaantallen boven verwachting en leverden zelfs kandidaten voor openstaande vacatures op. Daarom staan verschillende ondernemers te trappelen om mee te doen aan de Open Bedrijvendag Kampen. En omdat ze trots zijn op hun bedrijf en medewerkers. Dat laten ze graag zien. Op zaterdag 23 maart geven ze iedereen die belangstelling heeft een kijkje achter de schermen. Het evenement vindt plaats van 10 tot 16 uur en is gratis toegankelijk.

 

Gratis dankzij steun

De Open Bedrijvendag is een gezamenlijk initiatief van ondernemersverenigingen IC Kampen en VOC Kampen. De deelnemende werkgevers investeren zelf in een buitengewoon hartelijke ontvangst van de bezoekers en betalen mee aan de promotie van het evenement. Daarnaast wordt de Open Bedrijvendag mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Kampen en het Evenementen Platform Kampen (onderdeel van de citymarketingorganisatie Kampen Partners).

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo