Terugblik Open Bedrijvendag Kampen 2023

Open Bedrijvendag 2024
Woensdag 1 november 2023 | 247 keer bekeken

Op zaterdag 25 maart 2023 werd de Open Bedrijvendag Kampen gehouden.

Dat smaakt naar meer!

Om 10 uur gaf Sander de Rouwe, burgemeester van Kampen, de aftrap bij kraantransportbedrijf Jac. V.d. Vegt & Zn. aan de Spoordwarsstraat in IJsselmuiden.  Vervolgens opende een elftal bedrijven haar deuren voor het publiek tussen 10 en 16 uur. Vele honderden bezoekers namen een kijkje achter de schermen bij Webasto, Van der Vegt, Ned Air, Stoter, Van der Sluis Constructie, Steenhouwerij Van Ommen, Nissink Business Glass, Impact, GOsensit, Veluwse Brok en Friction Welding Holland. Alle deelnemende bedrijven waren tevreden, de bezoekersaantallen waren boven verwachting en leverden zelfs kandidaten voor openstaande vacatures op.

We hebben tijdens de evaluatie afgesproken om een vervolg te organiseren in 2024 op een vergelijkbare basis. Omdat veel andere ondernemers zich hiervoor al spontaan hebben aangemeld, en omdat deze succesvolle opzet naar meer smaakt. Ondernemend Kampen heeft haar beste beentje voor gezet en de reputatie als hartelijke, bedrijvige Hanzestad versterkt.

In diverse uitingen hebben we vermeld, dat dit evenement met steun van de stichting Kampen Partners en de Gemeente Kampen kon worden georganiseerd. We hopen dat dit ook zal gelden voor de volgende editie.

Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties? Schroom dan niet hierover contact met ons op te nemen via r.tameling@kampenpartners.nl / 06-17453490

OBK23 OBK23 OBK23 OBK23 OBK23 OBK23 OBK23 OBK23

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo